Xbox Controller ve GameSir Nova Lite arasındaki fark nedir?

Cyborg626

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Araç sürme ve yakın dövüş gibi şeyler için bir Controller alacağım. Baktıklarım GameSir Nova Lite, Xbox contoller ve DualSense. Ama Xbox Controller pahalı geldi. PS5 Controller'da haptic feedback var mesela onun fiyatını anlarım ama Xbox Controller ve 1600TL'lik GameSir Nova Lite arasındaki fark ne malzeme kalitesi dışında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz renk Gamesir novalite kullanıyorum memnunum. Bence xbox ile arasındaki temel fark xbox controllerin bozulunca karşında bir muhattap var o yer microsoftun kendisi direk ilgileniyorlar eğer çözülecek bişey değilse yeni oyun kolu bile veriyorlar. Gamesirde öyle bişey yok maalesef

Malzeme kalitesi, tuş düzeni, uyumluluk var da var yani. Ben de nova lite kullanıyorum. Fiyat performans olarak iyi ama şuan fiyatı pahalı. Onun yerine FANTECH Shooter 3 veya ATK Battle Axe öneririm, fiyatlarına göre güzel ürünlerdir.

Beyaz renk GameSir novalite kullanıyorum memnunum. Bence Xbox ile arasındaki temel fark Xbox Controllerin bozulunca karşında bir muhatap var o yer Microsoft'un kendisi direk ilgileniyorlar eğer çözülecek bir şey değilse yeni oyun kolu bile veriyorlar. GameSir'de öyle bir şey yok maalesef.

Hocam Xbox Controller fiyatına 2 tane GameSir Nova Lite alındığı için onun pek de sorun olacağını düşünmüyorum :D

Beyaz renk Gamesir novalite kullanıyorum memnunum. Bence xbox ile arasındaki temel fark xbox controllerin bozulunca karşında bir muhattap var o yer microsoftun kendisi direk ilgileniyorlar eğer çözülecek bişey değilse yeni oyun kolu bile veriyorlar. Gamesirde öyle bişey yok maalesef
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki gamesirün hem yurt içi hem yurt dışı garanti servisi gerçekten çok iyi. Ürünü kendi sitelerinden de alsanız gizala aracılı da alsanız sorununuzda yardımcı oluyorlar.
Merhaba. Araç sürme ve yakın dövüş gibi şeyler için bir Controller alacağım. Baktıklarım GameSir Nova Lite, Xbox contoller ve DualSense. Ama Xbox Controller pahalı geldi. PS5 Controller'da haptic feedback var mesela onun fiyatını anlarım ama Xbox Controller ve 1600TL'lik GameSir Nova Lite arasındaki fark ne malzeme kalitesi dışında?
Gamesir nova lite hall effect sticklere sahip yani stick drift gelişmiyor. Bu xbox gamepadde yok malesef. Nova 2 lite ise mekanik dpad, mekanik bumperlar, hall effect triggerlar ve trigger locklar ile çok daha önde bir kol. Xbox kolunun kat kat ötesinde bir kol. Bence alabilirseniz nova 2 lite alın.

Malzeme kalitesi, tuş düzeni, uyumluluk var da var yani. Ben de Nova Lite kullanıyorum. Fiyat performans olarak iyi ama şu an fiyatı pahalı. Onun yerine Fantech shooter 3 veya ATK Battle Axe öneririm, fiyatlarına göre güzel ürünlerdir.

Haklısınız. Fantech shooter 3'e de bakmıştım da aklımdan çıkmış.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki GameSir'ün hem yurt içi hem yurt dışı garanti servisi gerçekten çok iyi. Ürünü kendi sitelerinden de alsanız gizala aracılı da alsanız sorununuzda yardımcı oluyorlar.

GameSir Nova Lite Hall effect sticklere sahip yani stick drift gelişmiyor. Bu Xbox gamepadde yok maalesef. Nova 2 Lite ise mekanik dpad, mekanik bumperlar, Hall effect triggerlar ve trigger locklar ile çok daha önde bir kol. Xbox kolunun kat kat ötesinde bir kol. Bence alabilirseniz Nova 2 Lite alın.

Nova 2 Lite alırım almasına da daha önce bahsedildiğini duymadım. Nova Lite öneriliyordu mesela Reddit ve PC Gamer gibi sitelerde.

@Vqler1a Hocam Fantech S3 ve ATK Battle Axe pil mi kullanıyor?

Son düzenleme:
Haklısınız. Fantech shooter 3'e de bakmıştım da aklımdan çıkmış.

Nova 2 Lite alırım almasına da daha önce bahsedildiğini duymadım. Nova Lite öneriliyordu mesela Reddit ve PC Gamer gibi sitelerde.

@Vqler1a Hocam Fantech S3 ve ATK Battle Axe pil mi kullanıyor?
Kusura bakmayın hocam foruma bakamadım. İki ürün de şarj edilebilir ürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı