Xbox Controller vs MSI Force GC20 V2

561455

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
9. Nesil kol zaten X-S'de olan kolların aynısı. Direkt xbox kol alın kafanız rahat etsin.

Yoksa diğer türlü 3.parti programlarla uğraşır durursunuz.

Öncelikle PC için alacaksan DualSense öneriyorum illa ikisinden birini alacaksan Xbox kolu daha kaliteli MSI tetikleri hoş değil göre Xbox alacaksan da oradan alma itahalatci garantili çünkü Microsoft Türkiye garantili bir ürün al.

PC için DualSense alınmaz PC Gamepad'in kralı Xbox 9. nesildir.

İlk kez benden başka halocu görüyorum. :D @IMaster Chief

Öncelikle PC için alacaksan DualSense öneriyorum illa ikisinden birini alacaksan Xbox kolu daha kaliteli MSI tetikleri hoş değil Xbox alacaksan da oradan alma itahalatci garantili çünkü Microsoft Türkiye garantili bir ürün al.

PC ile en uyumlu çalışan kol Xbox kolu. DualSense PC için iyi olmaz.

PC için DualSense alınmaz PC Gamepad'in kralı Xbox 9. nesildir.

Neden alınmıyormuş gayet de düzüngün çalışıyor 3. parti yazılıma pek de gerek yok hele de Steam da oynuyorsan direk tanıyor adaptive triggers haptic feedback PC içinde artık kablosuz bile çalışıyor neden dümdüz pili özeliksiz kol alsın ki.

Neden alınmıyormuş gayet de düzüngün çalışıyor 3. part' yazılıma pek de gerek yok hele de Steam da oynuyorsan direk tanıyor adaptive triggers haptic feedback PC içinde artık kablosuz bile çalışıyor neden dümdüz pili özeliksiz kol alsın ki.

Öncellikle haptic feedpack adaptive triggers gibi özellikler programsız düzgün çalışmıyor program alman gerek ve Steam'de birçok oyun Xbox kol şemasını kullanıyor PC için Xbox kolu en rahatıdır.

Neden alınmıyormuş gayet de düzüngün çalışıyor 3. parti yazılıma pek de gerek yok hele de Steam da oynuyorsan direk tanıyor adaptive triggers haptic feedback PC içinde artık kablosuz bile çalışıyor neden dümdüz pili özeliksiz kol alsın ki.
Ya ustam biz DualSense'e kötü demiyoruz ki. Güzel yani harika ama pc için rezalet kombinasyon olur.

Sonra alan arkadaş keşkelerle oynar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı