Xbox Controller vs MSI Force GC20 V2

Xbox Series 9 bu kadar iyiyse onu alayım diyorum, bu zamana kadar sadece Dualshock 4 kullanmıştım ama şu son arızasından sonra benim güvenim baya azaldı.

Adaptive trigger desteğinin her oyunda olmaması ve çoğu oyunda xyab promptlarının çıkması mı bambaşka bir kontrolcü almaya sebep?

DualSense'i aldırtacak tek özellik adaptive Trigger'dır zaten o yoksa Xbox 9. nesil çok daha iyidir ergonomik bir kol Xyab'de almaya bahane olur.

Adaptive trigger olmadan dualsense aldırtacak tek bir özellik söyle.

Xbox series 9 bu kadar iyiyse onu alayım diyorum, bu zamana kadar sadece DualShock 4 kullanmıştım ama şu son arızasından sonra benim güvenim bayağı azaldı.

Sen nasıl istiyorsan öyle yapın hocam. Bende Xbox kol var kafam rahat açıyorum her oyunda oynuyorum. Android'de oynuyorum. DualSense'de güzel fakat PC için uğraşırsınız onu demeye çalışıyorum sadece. Arkadaş yazılım desteği çıkmış diyor bir deneyin isterseniz.

DualSense'i aldırtacak tek özellik adaptive Trigger'dır zaten o yoksa Xbox 9. nesil çok daha iyidir ergonomik bir kol Xyab'de almaya bahane olur.

Adaptive trigger olmadan dualsense aldırtacak tek bir özellik söyle.
Titreşim motoru, gyro, touchpad 😛

E böyle bakıldığında Xbox'ın bir avantajı yok ki. Hem ergonomi kişiden kişiye değişir, hem de alet pilli.

Sen nasıl istiyorsan öyle yapın hocam. Bende Xbox kol var kafam rahat açıyorum her oyunda oynuyorum. Android'de oynuyorum. DualSense'de güzel fakat PC için uğraşırsınız onu demeye çalışıyorum sadece. Arkadaş yazılım desteği çıkmış diyor bir deneyin isterseniz.
Adaptive trigger nedir onu bile bilmiyorum ama çok birşey yapmayacağım zaten gamepad ile sadece fifa oynuyorum, Xbox işimi görür gibi.

E böyle bakıldığında Xbox'ın bir avantajı yok ki. Hem ergonomi kişiden kişiye değişir, hem de alet pilli.
Nasıl yani pilli? Bildiğin pil mi takıyoruz? Şarj olayı önemli benim için.

Pil mevzusunda haklısınız ancak 4 sarjlı pil alınca çok rahat oluyor biri bitince diğerini takiyorsun hemen bu da rahat oluyor ergonomi dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir PS kolu bence çok büyük eli küçük olana güzel olmaz Xbox'un avantajı daha rahat takılabilmesidir DualSense ile rahat etmek için her türlü program gerekiyor ama Xbox kolu Windows PC'ler ile uyumlu bir şekilde doğru düzgün çalışıyor çok rahat oluyor DualSense kullanmadığım için bu uyumluluk konusunda net bir bilgim yok duyduklarımdan konuşuyorum ama çok gördüm sosyalde DualSense alıpda pişman olan hemde DualSense'den ucuza bulunabiliyor Xbox kolu.

Nasıl yani pilli? Bildiğin pil mi takıyoruz? Şarj olayı önemli benim için.

Evet pilli şarj kiti var ama oda 1000 lira. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı