İddia Xbox Developer Direct etkinliğinde CoD: MW3 Remastered tanıtılacak

@Emir M., firmadan firmaya değişiyor da Activision, bozarsa diye korkmuyor değil insan. Yoksa geçmişte yaptıkları fena değildi.
Remastered sürümleri istese de bozamaz. MW 1 ve 2 Remastered için ne uyguladılarsa onu yaparlar.

MW3 Remastered geliyorrrr, haydi haydiiii. Heyecanımızı boşa çıkartmayın.

1767898492945.png

Keşke Black Ops 1'in yenilenmiş sürümü gelse. Bana göre açık ara en iyi Call of Duty oyunuydu.

O da olabilir ama önce şu üçlemenin Remastered'ini bitirsinler ondan sonra sıra ona gelir. MW3 istiyoruz.

Keşke Black Ops 1'in yenilenmiş sürümü gelse. Bana göre açık ara en iyi Call of Duty oyunuydu.
Evet, World at War ve BO 1-2 Remastered da lazım. Ama MW 3 Remastered bu kadar gecikmişken onlar gelir mi bilemiyorum.

O da olabilir ama önce şu üçlemenin Remastered'ini bitirsinler ondan sonra sıra ona gelir. MW3 istiyoruz.

MW3 özellikle şu anki Call of Duty oyunlarıyla karşılaştırıldığında sağlam oyun ama Modern Warfare serisini görmekten bıktım ben artık açıkçası. Black Ops 1 gelse veya ikisini aynı anda yapsalar daha iyi olurdu.

Sadece hikaye modu gelecek sanırım. Survival ve Spec Ops'ta gelse çok güzel olurdu ama bunada razıyım. Multiplayer getirmezler zaten Black Ops 7'nin oyuncu sayısını etkilememek için

Evet, World at War ve bo 1-2 Remastered da lazım. Ama MW 3 Remastered bu kadar gecikmişken onlar gelir mi bilemiyorum.

2025 BO2 Remastered için çok güzel bir seneydi ama değerlendirmediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı