Xbox Game Pass 3 yıllık nasıl alınır?

Windows Store'dan girin Gold Live en altta hediye et butonu var. Oradan kendi mailinize göndertin 6 adet. Tüm kodlar mailinize geliyor. Onu da istediğiniz zaman aktif edebiliyorsunuz. Tam süre olarak bilmiyorum ama sistem bu.
Hocam denediğim de hep 3 aylık çıkıyor, bende mi bir sorun oluşuyor yoksa 6 aylık paketi kapattılar mı?

Ekran görüntüsü atmanız mümkün mü?

Hocam denediğim de hep 3 aylık çıkıyor, bende mi bir sorun oluşuyor yoksa 6 aylık paketi kapattılar mı?

Ekran görüntüsü atmanız mümkün mü?

Windows üzerindeki Microsoft Store uygulamasını açıp Xbox Live Gold diye aratıp girin. Aşağıdaki hediye olarak al butonuna tıklayın.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 107
Hocam maksimum 3 aylık çıkıyor, herkes oradan 6 aylık alabildiklerini söylemişler ama bende 6 aylık paket çıkmıyor.

Arkadaşın gösterdiği yer doğru Windows Store'dan hediye edeceksiniz kendi mailinize sonra o kodlar ile hesabınızı aktifleştireceksiniz. + Ultimate aboneliği çakıyorsunuz 1 aylık tamamdır.

Hocam nasıl yaptınız bir özet geçer misiniz?

Hocam öncelikle Xbox'ta paralı aboneliğiniz varsa iptalini bekleyin hiçbir şey olmasın. Daha önce aldıysanızda sorun yok. Aktif olarak bulunmaması iyi olur.

Sonra Windows Store'a giriyorsunuz bilgisayardan Gold Live abloneliği yazıp giriyorsunuz aşağıdaki butondan 6 aylık hediye et kısmına geliyorsunuz.

Mailinize gönderiyorsunuz 6 defa. 36 ay 3 yıl yapar. Sonra o kodları tek tek aktifleştiriyorsunuz. 3 yıllık Gold Live abloneliğiniz oluyor. (6 defa satın alım yapınca bankanız karta bloke atabiliyor ben yaşadım ziraat için arayıp tekrar aktifleştirmem gerekti kısa işlem ama haberiniz olsun)

Xbox abonelik kısmına girdiğinizde aboneliğinizi Ultimate yükseltin kısmın çıkıyor. Oraya tıklayıp 1 seferlik Ultimate aboneliği alıyorsunuz bu kadar.

Hocam öncelikle Xbox'ta paralı aboneliğiniz varsa iptalini bekleyin hiçbir şey olmasın. Daha önce aldıysanızda sorun yok. Aktif olarak bulunmaması iyi olur.

Sonra Windows Store'a giriyorsunuz bilgisayardan Gold Live abloneliği yazıp giriyorsunuz aşağıdaki butondan 6 aylık hediye et kısmına geliyorsunuz.

Mailinize gönderiyorsunuz 6 defa. 36 ay 3 yıl yapar. Sonra o kodları tek tek aktifleştiriyorsunuz. 3 yıllık Gold Live abloneliğiniz oluyor. (6 defa satın alım yapınca bankanız karta bloke atabiliyor ben yaşadım ziraat için arayıp tekrar aktifleştirmem gerekti kısa işlem ama haberiniz olsun)

Xbox abonelik kısmına girdiğinizde aboneliğinizi Ultimate yükseltin kısmın çıkıyor. Oraya tıklayıp 1 seferlik Ultimate aboneliği alıyorsunuz bu kadar.
Teşekkürler hocam hallettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı