Semih005
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600 / RTX 4060Tİ 16 GB / MSI Spatium 512 GB / Asus A620m-H / Corsair Vengeance 5200MHZ 16x2 Ram / 600 W PSU
Tamam teşekkürler.EA Play ve Live Gold yok. Eğer yıllık alınabiliyorsa öyle alabilirsiniz ucuza alırsınız.
Zevklerini bilmiyorum ama Xbox almak yerine PS alsan daha iyi olur not = Xbox'daki gibi bir ucuz oyun sistemi yok ama malum exclusive oyunlar PS almaya doğru itiyor insanı
Aynen oyunlara çok para veremem , game pass olduğu için xbox düşünüyorum zaten tavsiyeniz için teşekkürler.Arkadaş zaten pc için bütçesi yetmiyor diye Xbox alıyor üstüne birde oyunlara o kadar para vericek olması, bilemedim.
![]()
Şuan eski bir bilgisayarım var video , yayın izlemek veya başka şeyler için sıkıntı çıkarmıyor ama oyun oynayamıyorum o yüzden xbox alıcam .Kanka benim demek istediğim şu PC alamadığı için Xbox alıyor ya arkadaş hani bundan birkaç sene sonra eline para geçti adam gider PC alır o yüzden Xbox almanın pek bir faydası olmuyor çünkü oyunlarını zaten 2 taraftada oynayabiliyorsun ama PS de öyle değil --- ama tabii ki sadece oyun oynamak amacı güdüyorsa eğlence için Xbox daha hesaplı
Şuan Ultimate almayı düşünüyorum bana daha cazip geldi özellikleri , yardımınız için teşekkürler .Ultimate pakette EA oyunları ve Gold üyeliği var. Ben olsam Ultimate alırdım, tabi karar size kalmış.