Xbox Game Pass 45 TL ve 30 TL'lik Paketler Arasındaki Farklar Nelerdir?

EA Play ve Live Gold yok. Eğer yıllık alınabiliyorsa öyle alabilirsiniz ucuza alırsınız.
Tamam teşekkürler.
Zevklerini bilmiyorum ama Xbox almak yerine PS alsan daha iyi olur not = Xbox'daki gibi bir ucuz oyun sistemi yok ama malum exclusive oyunlar PS almaya doğru itiyor insanı
Arkadaş zaten pc için bütçesi yetmiyor diye Xbox alıyor üstüne birde oyunlara o kadar para vericek olması, bilemedim.

Aynen oyunlara çok para veremem , game pass olduğu için xbox düşünüyorum zaten tavsiyeniz için teşekkürler.
Kanka benim demek istediğim şu PC alamadığı için Xbox alıyor ya arkadaş hani bundan birkaç sene sonra eline para geçti adam gider PC alır o yüzden Xbox almanın pek bir faydası olmuyor çünkü oyunlarını zaten 2 taraftada oynayabiliyorsun ama PS de öyle değil --- ama tabii ki sadece oyun oynamak amacı güdüyorsa eğlence için Xbox daha hesaplı
Şuan eski bir bilgisayarım var video , yayın izlemek veya başka şeyler için sıkıntı çıkarmıyor ama oyun oynayamıyorum o yüzden xbox alıcam . 🙂
Ultimate pakette EA oyunları ve Gold üyeliği var. Ben olsam Ultimate alırdım, tabi karar size kalmış.
Şuan Ultimate almayı düşünüyorum bana daha cazip geldi özellikleri , yardımınız için teşekkürler .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı