Live Gold diye bir şey lazım değil. Zaten öyle bir şey yok.
Bilgisayarda yok o dilediğin gibi Online oynayabiliyorsunuz.
Teşekkürler bilgi için

Var öyle bir şey.
Bilgisayarda yok o dilediğin gibi Online oynayabiliyorsunuz.
Bilgisayarda yok.Var öyle bir şey.
Evet.Bilgisayarda yok.
Bence değmez. Online oynamak için Live Gold üyeliği lazım. O parayla Steam'den oyun alırım her ay Online oynarım. Zaten pek oyun yok Game Pass'te.
Edit: Arkadaşlar neden hahaha atıyorsunuz fikrimi söyledin sadece.
Hocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam.Teşekkürler bilgi içinCarrefoursa'dan Coca-Cola lime almıştım siyah kapaklı. Game Pass 1 aylık kod vermişti bugün. Kara kara düşünüyordum.
Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar.Steam fanboyu seni bu arkadaşı dinlemenizi tavsiye etmiyorum almaya değer kesinlikle hayatında Game Pass kullanmamış arkadaşları dinlemeyin.
1 litresi 5.50 tlHocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam.![]()
Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar.
Her oyun kötü mü dedim? Aralarında illaki RDR2 gibi güzel oyunlar vardır. Fakat Witcher ve Doom oyunlarını ben sevmiyorum mesela.Witcher 3 Doom Red Dead redeption 2 gibi onlarca oyun bulunuyor ve sen oyunların kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ok boomer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.