Arkadaşlar Game Pass'e Bannerlord gelmiş. Ben de oynayayım dedim. Ancak modsuz da olmazdı. Önce modları falan indirdim nexus Mod'dan. Modules klasörüne attım modları. Oyunun istemcisine girdim modlar gözüküyordu. Ancak play dediğimde aşağıdaki görsel geldi ekrana. Girdim araştırdım biraz mod sıralaması falan diye bir şey varmış. Bunun içinde ya bir Launcher indirip onun üstünden yapacaksın ya da butrloader diye modumsu bir şey indirmem lazımmış. Önce Launcher'ı indirdim ancak Launcher oyunun exe dosyasını istiyor ve Game Pass oyunlarının exe dosyalarına erişim gizli. O yüzden o olmadı. Ardından butrloaderı indirdim ancak bir türlü kuramadım. Aklınıza gelecek birçok şeyi denedim. Normalde sade oyunun klasörüne atmak yeterliymiş ama ben ne yaptıysam olmadı. (Game Pass oyunlarında oyunun kurulu olduğu dosyadan önce content dosyası geliyor. Content dosyasının içinde oluyor oyunun dosyaları.) Bu 4 tane de mod var olmazsa olma onları indirdim ancak mod Configuration menu butterlipin bir alt sürümünü istiyor ancak Steam'de sadece sürüm seçebiliyosun Game Pass'te en son sürüm var ve mod daha güncelleştirme almamış. Sorun o yüzden de olabilir. Bir bilen varsa yol gösterebilir mi?