Xbox Game Pass Bannerlord'a Mod Nasıl Yüklenir?

Scriptttt

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Game Pass'e Bannerlord gelmiş. Ben de oynayayım dedim. Ancak modsuz da olmazdı. Önce modları falan indirdim nexus Mod'dan. Modules klasörüne attım modları. Oyunun istemcisine girdim modlar gözüküyordu. Ancak play dediğimde aşağıdaki görsel geldi ekrana. Girdim araştırdım biraz mod sıralaması falan diye bir şey varmış. Bunun içinde ya bir Launcher indirip onun üstünden yapacaksın ya da butrloader diye modumsu bir şey indirmem lazımmış. Önce Launcher'ı indirdim ancak Launcher oyunun exe dosyasını istiyor ve Game Pass oyunlarının exe dosyalarına erişim gizli. O yüzden o olmadı. Ardından butrloaderı indirdim ancak bir türlü kuramadım. Aklınıza gelecek birçok şeyi denedim. Normalde sade oyunun klasörüne atmak yeterliymiş ama ben ne yaptıysam olmadı. (Game Pass oyunlarında oyunun kurulu olduğu dosyadan önce content dosyası geliyor. Content dosyasının içinde oluyor oyunun dosyaları.) Bu 4 tane de mod var olmazsa olma onları indirdim ancak mod Configuration menu butterlipin bir alt sürümünü istiyor ancak Steam'de sadece sürüm seçebiliyosun Game Pass'te en son sürüm var ve mod daha güncelleştirme almamış. Sorun o yüzden de olabilir. Bir bilen varsa yol gösterebilir mi?

resim_2023-02-17_013139499.png

artık komple çözüm bulundu buyrun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık komple çözüm bulundu buyurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle sağ olun ama bu sefer şöyle bir sorun ortaya çıktı. Oyuna yeni gelen bir yamadan sonra modlar calismadi bende modları sildim ve oyuna girdim. Ancak oyundaki şehirlerin pazarlarında neredeyse hiç iten satilmiyordu. Yani pazarda mal yoktu. İlk başta sadece bir şehre özgüdür dedim ama gezdikçe gördüm ki her şehir öyle. Oyunu 3 kere silip yükledim ama düzelmedi. Modları kurdum belki düzelir diye düzelmedi. Acaba oyunun bir dosyasını bozmuş ya da bir dosyasını silmiş olabilir miyim? Ya da oyun içinde böyle bir ayar mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle sağ olun ama bu sefer şöyle bir sorun ortaya çıktı. Oyuna yeni gelen bir yamadan sonra modlar calismadi bende modları sildim ve oyuna girdim. Ancak oyundaki şehirlerin pazarlarında neredeyse hiç iten satilmiyordu. Yani pazarda mal yoktu. İlk başta sadece bir şehre özgüdür dedim ama gezdikçe gördüm ki her şehir öyle. Oyunu 3 kere silip yükledim ama düzelmedi. Modları kurdum belki düzelir diye düzelmedi. Acaba oyunun bir dosyasını bozmuş ya da bir dosyasını silmiş olabilir miyim? Ya da oyun içinde böyle bir ayar mevcut mu?

Bende de şu an aynı sorun var bunu eğer çözebildiyseniz nasıl çözdünüz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı