Xbox Game Pass bir hesapla birden fazla kişi oynayabilir mi?

Evet, oynayabiliyorsunuz.
İçinde Game Pass olan Microsoft hesabına giriş yapıyorsunuz ve Microsoft Store'dan Game Pass'te olan bir oyunu bulup indiriyorsunuz (düşük boyutlu daha iyi olur. Among Us.). Oyun inerken Windows'un arama çubuğuna Sync yazıp eşitleme ayarını kapatıyorsunuz. Ondan sonra eğer yüklü değilse Microsoft Store'dan bilgisayarınıza Xbox konsol yardımcısı ve Xbox uygulamasını indiriyorsunuz ve bu iki uygulamaya da Game Pass'i kullanmak istediğiniz hesap ile giriş yapıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra Game Pass'ten indirdiğiniz oyuna Xbox konsol yardımcısı'ndan bir kere giriş yapıp 15-20 saniye oynuyorsunuz ve düz Xbox uygulamasına girdiğinizde Game Pass giriş yapılmış hesaba da aktarılmış oluyor.
Anlamazsanız Discord isminizi verin müsait olduğumda ekran açarsınız öyle anlatırım.

Teşekkür ederim. Ama en başta sorun yaşadım çünkü Microsoft Store uygulaması açılmıyor. Yeniden nereden indirebilirim bu uygulamayı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modifiyeli mi Windows'unuz?
Hayır ama ben sanki önceden kaldırdım diye hatırlıyorum ama arama çubuğunda gözüküyor.
Modifiyeli mi Windows'unuz?
Kanka bilgisayara xbox bile yüklenmiyor bi orijinal FM 21 oynayayım dedim canımdan bezdirdi yine de sağolasın desteğin için en yakın zamanda bilgisayarı tekmelemek dileğiyle...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı