Xbox Game Pass deneme sürümü var mı?

Emin misiniz? Kodu kullanabilmek için daha önce Game Pass aboneliğinizin olmaması gerekli bu arada.
Hiç aboneliğim olmadı. Verdiği kodu yazdığımda şu hatayı alıyorum.
crunchyroll.jpg

@Liquido Hocam anlatamıyorum galiba. Daha önce Xbox Game Pass kullanmadım. Verdikleri kod işe yaramıyor garip.
Ben mesajı yazarken siz mesajı atmışsınız o sırada ondan görmedim. Kod olayı ise ilginç normalde olmaması gerekenler bir durum. Başka bir cihazdan yeni üyelik açıp tekrar deneyin.

Öncelikle bir sanal kart açmalısınız (normal kartınız varsa onlar da olur). Ardından arama motorunuza Crunchyroll yazıp çıkan siteye girin. Anime içerikli bir site. Ondan sonra da Login kısmından bir üyelik açın. Sonra da yukarıda Try Premium yazan bir yer var. Oraya tıklayıp çıkan sayfada biraz aşağı gelince Premium deneme sürümlerinin olduğu bir yer çıkacak. Ortadakini seçtim ben. Hepsi olur herhalde. Oraya da kart bilgilerini girip ücretsiz Premium üyeliğini alıyoruz. Sonra da tarayıcıya Crunchyroll Xbox yazarsanız çıkar muhtemelen. O siteye girince de biraz bekleyin ve kodunuz gelecek.

Bu arada kodu aldıktan sonra üyeliğinizi ayarlardan iptal edin.
kodlar bitmiş hocam

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-19_001953.png
    resim_2021-08-19_001953.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 113
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı