Çözüldü Xbox Game Pass "girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Bu kartın bilgileri ile eşleşmiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

I love darts

Zeptopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass üyeliğim bitti yeni bir üyelik almak isterken bana "girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Bu kartın bilgileri ile eşleşmiyor" hatasını verdi tüm kart bilgileri doğru eksiksiz 15 20 kere yazdım yanlış yazdığımı kontrol etmek için baktım ve doğru yazmışım doğru yazmama rağmen kabul etmedi Papara, garanti, ininal ve Akbank gibi kartlarımı da denedim olmadı telefondan denedim yine aynı sorun adres doğru yine aynı sorun destek talebi oluşturdum doğru düzgün bir yanıt bile gelmedi.

Son düzenleme:
Çözüm
Hala sorunu devam eden arkadaşlar için;
Tarayıcıdan Microsoft'a girdim ve ödeme yöntemlerinden önce kartımın bilgilerini girdim. Xbox'a girince otomatik benim kartım gözüktü ve öyle alışveriş yapabildim.
Buraya yapamayanlar için yazıyorum. Microsoft hesabınıza girip oradan kredi kartınızı ekliyorsunuz ama Game Pass sayfasından değil Microsoft sayfasından. Ondan sonra Game Pass sayfasına giriyorsunuz. 5 TL'ye alabilirsiniz bla bla kısmı çıkıyor işte oradan kartınız hemen gözüküyor zaten Microsoft'tan kaydettiğiniz için. Hiçbir şeye dokunmadan ileri diyorsunuz ve kartınızdan ödemeyi alıyor ve bitiyor umarım anlamışsınızdır iyi sosyaller dilerim.

Teşekkürler, bende oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı