Xbox Game Pass incorrect region hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4050
intel i7 13650 hx 13. nesil
NVMe M.2 512 gb ssd
16 gb ram 4800MHz
dizüstü
windows 11 home

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-g16-g614ju-n3194wcore-i7-13650hx-islemci16gb-ram512gb-ssdrtx-4050-ekran-karti16w11-gaming-laptop-1228095.html
Herkese merhaba. Bugün yaşadığım bir soruna çare aramak için buradayım. 2024'te bilgisayarımı aldığımda, bilgisayarla birlikte 3 aylık Game Pass gelmişti. Ben onu 2025'e saklayacaktım ve sakladım da. Sonra etkinleştirmek için kredi kartı bilgilerimi falan girdim. Her şey iyiydi ki, bir anda "incorrect region" hatası verene kadar...

Şunu belirtmeliyim: Genellikle modemi kapatıp açıyorum. Daha dün WARP kullandım, Proton VPN’i arada kullanırım. Her neyse, olmadı. Her şey düzgün, doğru bir bölgedeyim (Türkiye olarak ayarlı). Ne yapmam gerek? Ve yurt dışı alışverişi yapamam. Microsoft desteğini deneyecektim ki herkes "hiçbir işe yaramadığını" söylemiş. Tüm umutlarımı kesmek üzereyim. Bu ayın 21’ine kadar vaktim var, yoksa teklif gidiyor. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.

Güncellem 1 ve son başka hesap açtım ondan aldım GAME Pass'i bu kadardı sonra oynadım istediğim gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı