Hocam Xbox Game Pass'te Minecraft yükleyince zaten hem Java hem Bedrock sürümü yükleniyor.Xbox Game Pass aldım ama Minecraft Java gozukuyor. Bedrock nasıl ındırebılırım?
bedrock surumunu nasıl acıcagım bulamadımHocam Xbox Game Pass'te Minecraft yükleyince zaten hem Java hem Bedrock sürümü yükleniyor. Eki Görüntüle 1653927
İndirdiğiniz zaman indirilenler kısmında iki seçenek olması lazım oradan oyunun Bedrock sürümünü açın.bedrock surumunu nasıl acıcagım bulamadım
Yukarıda dediğim gibi Minecraft Launcher'dan açıyorsunuz, veya Başlat'ta (Windows tuşuna basınca açılan ekran) uygulama listesinde gözükmesi lazım.bedrock surumunu nasıl acıcagım bulamadım
saolun hocam rtx modunu yukleyınce acıldıHocam Fischerk in dediği gibi Minecraft Launcher'ı açtıktan sonra sol taraftan Minecraft For Windows'a tıklayın ve yükle deyin.
Minecraft Launcher'ı Microsoft Store'dan ücretsiz bir şekilde kurabilirsiniz eğer yüklü değilse.
Yukarıda dediğim gibi Minecraft Launcher'dan açıyorsunuz, veya Başlat'ta (Windows tuşuna basınca açılan ekran) uygulama listesinde gözükmesi lazım.
rtx modu yuklenmesı lazımmısİndirdiğiniz zaman indirilenler kısmında iki seçenek olması lazım oradan oyunun Bedrock sürümünü açın.