Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 601 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 Xbox Game Pass'ten oyunu indirdim fakat açarken bu hatayı veriyor. Çözümü nedir?
Çözüm 3 3 393654 2 Kasım 2021 Ömer Faruk Çift dedi: Yüklüydü zaten. Launcher'i güncelle dedi microsoft store'a attı. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin.
Ömer Faruk Çift dedi: Yüklüydü zaten. Launcher'i güncelle dedi microsoft store'a attı. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin.
kemal707 Decapat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #11 Tüm Minecraft'ları silin bilgisayardaki appdatadan silin hepsini sonra silipp yükleyin düzeliyor. Artı -1 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #12 Hocam ben sürüm seç kısmından Minecraft for Windows'u yükledim şimdi girdi. Artı 0 Eksi
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 2 Kasım 2021 #13 Ömer Faruk Çift dedi: Yüklüydü zaten. Launcher'i güncelle dedi microsoft store'a attı. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin. Artı 3 Eksi Çözüm
Ömer Faruk Çift dedi: Yüklüydü zaten. Launcher'i güncelle dedi microsoft store'a attı. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin.
KS KS Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 601 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #14 Umut Nas dedi: Hocam ben sürüm seç kısmından Minecraft for Windows'u yükledim şimdi girdi. Genişletmek için tıkla... Denedim onu da aynısı oldu. 393654 dedi: Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... C'ye kurdum düzeldi. Teşekkür ederim. Artı 1 Eksi
Umut Nas dedi: Hocam ben sürüm seç kısmından Minecraft for Windows'u yükledim şimdi girdi. Genişletmek için tıkla... Denedim onu da aynısı oldu. 393654 dedi: Bilgisayarınızda 1'den fazla disk varsa hangisine indiriyorsunuz? Eğer sistem diskine (C Diski) indirmiyorsanız sistem diskine indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... C'ye kurdum düzeldi. Teşekkür ederim.
wyqttt Decapat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #15 Xbox'tan yeni Minecraft Launcher indirdim hata veriyor Xbox inmiyor yardım Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #16 Minecraft'ın sitesinden indirip Xbox hesabınız ile giriş yapınız. Artı 0 Eksi