Xbox Game Pass nasıl çalışıyor?

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Game passa abone olmayı düşünüyorum da; abone olunca istediğim oyunu ücretsiz oynayabiliyor muyum?
Oynadığım oyun oradan kalkabilir mi?
Son soru GeForce NOW üzerinden oynanabiliyor mu?
Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben Game passa abone olmayı düşünüyorum da; abone olunca istediğim oyunu ücretsiz oynayabiliyor muyum?
Oynadığım oyun oradan kalkabilir mi?
Son soru GeForce NOW üzerinden oynanabiliyor mu?
Yardımcı olur musunuz?

Eğer istediğin oyun Game Pass'in kütüphanesinde ise oynayabilirsin. Evet istediğin oyun oradan kalkabilir zamanla çünkü zamanla da yeni oyunlar ekleniyor aynı zamanda.

- Abone olunca istediğin oyunu oynayabilirsin. 450'den fazla oyun var.

- GeForce NOW ile birlikte çalışmıyor. Yeni Microsoft anlaşmasıyla da birlikte de çalışmayacak gibi duruyor.

- Oynadığın oyun sistemden kalkabilir ama bunu 15 gün 16 gün önceden haber veriyorlar. Hikayeli ve ortalama 30-40 saat oynanış sunan oyunlarda problem olmaz. Ama ömürlük dediğiniz oyunlar için güvenmeyin. Game pass'in bu konuda da bir avantajı da mevcut.
Mesela x oyunu bağımlısısınız. Bu x oyunu sistemden çıkmadan önce game pass indirimi ile birlikte satın alabiliyorsunuz. Çok büyük bir indirim olmasada hiç yoktan iyidir.

Game Pass ile alakalı sorularının cevabını aşağı yukarı almışsındır. Sistemin iyi olmadığı için GeForce Now'u soruyorsan Game Pass'te bunun alternatifi xCloud var. Ultimate aboneliği için geçerli ama. Türkiye'de henüz olmadığı için aşağıdaki rehbere bakman iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı