Xbox Game Pass ne işe yarıyor?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Soru saçma biliyorum.

Bu Game Pass gibi şeyler ne işe yarıyor? Ben her zaman oyunu Steam veya Epic gibi platformlardan satın alıp oynuyorum bu platformları çok fazla duymaktayım.

Özetleyerek anlatırsanız sevinirim çok fazla bilgim yok.

Not: Bilgisayar kullanıyorum Xbox veya PlayStation kullanmıyorum.

Aylık ücretle, sana Microsoft'un belirlediği oyunları oynayabiliyorsun.

Örneğin Forza Horizon 5, bu oyunun fiyatı 800 TL(bilmiyorum salladım), sen bunu Game Pass yardımıyla 160 TL'ye 1 ay boyunca oynayabiliyorsun, 1 ay süren bitince bu oyuna bir daha erişim sağlayamıyorsun, tekrardan 160 TL'ye üyelik alman gerekli.

Xbox Game Pass bir abonelik sistemidir.
Aylık para ödersiniz ve para ödediğiniz sürece size zengin Game Pass oyun kütüphanesini, oyun içi fırsatlar ve avantajlar sunar. Aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde son ödeme tarihiniz baz alınarak aboneliğiniz bitene kadar oyunlara erişebilirsiniz. Daha sonra oyunlara erişiminiz kaybolur ve bir daha erişmek istediğinizde abone olmanız istenir.
Aynı Netflix, Spotify, Amazon Prime gibi işler.

@İugur @Gabe Newell peki sizce mantıklı mı şu an piyasadaki en iyisi bu mu?
Evet bence öyle. EA Play'de zamlandıktan sonra içinde hem EA Play hem de Game Pass kütüphanesini barından bir hizmet için oldukça uygun bir fiyatı var. Oyunları oynarsınız, istediğiniz vakit iptal edersiniz.
Kütüphane AAA oyunlar da dahil pek çok kaliteli oyuna ev sahipliği yapıyor. Düzenli olarak yeni oyunlar da ekleniyor.

@İugur @Gabe Newell peki sizce mantıklı mı şu an piyasadaki en iyisi bu mu?

Size kalmış bir şey, Steam'e gelen zamları baz alırsak mantıklı, ama piyasadaki en iyisi bu değil, çünkü geçenlerde 80 TL'den 160TL'ye zam yapmıştı. Ama EA playide dahil edersek bilmiyorum.

Evet bence öyle. EA Play'de zamlandıktan sonra içinde hem EA Play hem de Game Pass kütüphanesini barından bir hizmet için oldukça uygun bir fiyatı var. Oyunları oynarsınız, istediğiniz vakit iptal edersiniz.
Kütüphane AAA oyunlar da dahil pek çok kaliteli oyuna ev sahipliği yapıyor. Düzenli olarak yeni oyunlar da ekleniyor.

Farming smilatör 2022 gibi Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var mı?

Ve bu iki oyun ne kadara satılıyor?

Anladığım kadarıyla Game Pass'in olayı şu doğru mudur?

Bu Game Pass oyun Launcher'ı gibi bir şey aynı EA play gibi aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında kütüphanesinde bulunan oyunları normal fiyatından daha ucuza satıyor doğru mudur?

Ayrıca Game Pass aboneliği bittiğinde ise Game Pass'e erişim kapanıyor yeniden aboneliği başlatmanız gerekiyor.

Farming smilatör 2022 gibi Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var mı?

Farming Simulator 22 bulunuyor, Cyberpunk bulunmuyor.

Anladığım kadarıyla Game Pass'in olayı şu doğru mudur?

Bu Game Pass oyun Launcher'ı gibi bir şey aynı EA Play gibi aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında kütüphanesinde bulunan oyunları normal fiyatından daha ucuza satıyor doğru mudur?

Ayrıca Game Pass aboneliği bittiğinde ise Game Pass'e erişim kapanıyor yeniden aboneliği başlatmanız gerekiyor.

Evet tamamen doğru.

Ve bu iki oyun ne kadara satılıyor?

Farming Simulator 22, Game Pass ile bedava.

Cyberpunk 2077 ise Epic Games üzerinde 400 TL.

Bu Game Pass oyun Launcher'ı gibi bir şey aynı EA play gibi aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında kütüphanesinde bulunan oyunları normal fiyatından daha ucuza satıyor doğru mudur?
Hayır kütüphanesinde bulunan oyunları satmıyor. Kütüphanesinde bulunan oyunları indirip oynayabiliyorsunuz üyeliğiniz süresince. Farming Simulator 22 var fakat Cyberpunk yok hocam.

Hayır 260 TL.

Farming Simulator 22 bulunuyor, Cyberpunk bulunmuyor.

Evet tamamen doğru.

Farming Simulator 22, Game Pass ile bedava.

Teşekkürler ikinizide yordum özür diliyorum o zaman Game Pass mantıklı gibi ne diyorsunuz ayrıca bu oyunları satın aldıktan sonra yüklememiz gerekiyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı