Xbox Game Pass neden bu kadar beğeniliyor?

Evet hocalarım, abilerim, ablalarım neden bu kadar beğeniliyor bu Game Pass sistemi? Bana saçma geldi açıkçası. Çünkü oyun sonuç olarak benim olmuyor. Ve aylarca Gamepass'i alınca oynayacağımız çoğu oyunun parası çıkıyor.
Oyunları tekrar tekrar oynayan biri değilsen aslında game pass gayet yararlı 3 aylık game pass alıp günlük 7 - 8 saat oyun oynayarak birçok oyunu bitirirsin. Bence gayet güzel bir sistem.
 
İlk akla gelen yılda verilen paranın 1 adet AAA yapıma denk gelmesi ve içinde çok oyun olması oluyor. Bunun kadar önemli olan şey de normalde "bu oyuna para verilir mi" diye düşüneceğiniz oyunları düşünmeden oynama şansı sunması, böylece beğenmediğiniz oyunu boşuna almak zorunda kalmamış oluyorsunuz. Devamlı oynadığınız bir oyun Gamepass'ten kaldırılsa bile sonuçta oyunu epey deneyimlemiş ve sevmiş oluyorsunuz, benim pek başıma gelmedi bu durum ama sonrasında satın alınabilir. Sadece RDR2 kaldırıldıktan sonra koleksiyonluk oyun diyerek gidip kutulu satın almıştım.
 
Aylık abonelik sistem ile sana 150 tane oyun veriyor ve sürekli güncelleniyor.

EA Play'de bu sisteme dahil. Battlefield 1, BF 5, Fifa 20 oynayabiliyorsunuz.
Xbox Game St.'nun elinden çıkan tüm oyunlar geliyor. Forza, Gears, Hola, Microsoft Flight Simulator (2021 yazında gelecek) Ki Series X almamdaki en büyük sebep. Fallout, Skyrim vb. oyunlar da gelecek. Yeme de yanında yat.
Geriye dönük uyumluluk ile de birleşince süper oluyor. Mesela Crysis serisini bitirmek isterseniz yeniden 1-2-3 hepsi var.

Xbox'a çıkan oyunlar PC'ye de çıkıyorcular gelmeden peşinen söyleyeyim; Benim zaten bunları açacak bilgisayarım olsa neden konsol alayım ??
 
Evet hocalarım, abilerim, ablalarım neden bu kadar beğeniliyor bu Game Pass sistemi? Bana saçma geldi açıkçası. Çünkü oyun sonuç olarak benim olmuyor. Ve aylarca Gamepass'i alınca oynayacağımız çoğu oyunun parası çıkıyor.

Aylık 30 TL ücret karşılığında 200'den fazla oyuna erişim sağlamasının yanı sıra sürekli güncelenen bir kütüphanesinin olması da ilgi çekici kılıyor. Sadece bir örnek vereyim ocak 28'de çıkacak the medium oyunu Steam'de fiyatı 180 TL civarı ve oyun çıktığı gibi ilk gün Gamepass'te ve Bethesta'yı da satın aldı Microsoft ve daha bir sürü oyun ilk günden Gamepass'e gelecek. Yine Steam de 30TL olan EA Play yakında PC için Gamepass'e dahil olacak fiyat artışı olmadan. Daha ne olsun ki bizim gibi ülkeler için inanılmaz bir servis bu fiyata. Oyun benim olmuyor demişssiniz eğer koleksiyoner değilseniz altı üstü oyun ben oyunu oynamama bakıyorum...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı