Xbox Game Pass oyunları internetsiz oynanır mı?

Hocam ben direkt çevrimdışı oynamak istiyorum alla alla yok mu oluru bunun başka şeyler önerip duruyorsunuz
Yes, you can play Xbox Game Pass Games offline, but it requires a decent amount of fiddling. In order to play these games offline, you’ll need to designate your Xbox as your “Home Xbox,” which requires you to adjust some settings. Head to Settings, General, Personalization, then head to My Home Xbox. You can only use this option five times per account. However, on any Home Xbox, this will let you play downloaded Game Pass games offline (you’ll need to log in once every 30 days to ensure that your pass is still active, though!)
 
Geçen bir kaç gün internet kesintisi yaşadım internet yokken konsol game pass oyunlarını açmadı mecburen telefondan paylaşıp girdim. Ama bir yolu varmı bilmiyorum kurcalamadım
 
Merhaba arkadaşlar.

Şu an elimde Xbox One S ve Ultimate Game Pass var. Köy gibi bir yere gideceğim de orada int. Ernet yok Game Pass'ten indirdiğim oyunları oynayabilir miyim? Oynayabilirsem ne yapmam lazım? Yani ağ ayarlarından çevrimdışı ol demem yeterli mi internet olmayan bir yere gittiğimde yoksa internet varken bir şeyler yapmam gerek mi bunun icin?
Tabii ki oynayabiliyorsunuz ancak bunun için Xbox'ınızı "Giriş Xbox'ı" haline getirmeniz lazım.
Öncelikle "Ayarlar" bölümüne girin, "Genel" sekmesi içinden "Kişiselleştirme" ayarlarınız açın. Sol aşağıda "Giriş Xbox'ım" bölümünden Xbox'ını "Giriş Xbox'ı" haline getirebilirsiniz. Böylece tüm oyunları internetsiz oynayabilirsiniz. Ancak Giriş Xbox'ını oluşturmak ve değiştirmek için sadece 5 hakkınız var, buna dikkat edin.
 

Geri
Yukarı