Rehber Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama kurma

Arkadaşlar eğer ki konu sahibi arkadaşın verdiği gibi özellik çıkmıyorsa dediklerini yaptıkdan sonra oyun yüklü ise seçeneklere basıp oradan yönet diyoruz ardından orada dosya ile ilgili bir şey yazacak ona bastıkdan sonra indirme yapar gibi olacak ama oysa o dosyayı WindowsApps'te alıp Xbox games klasörüne taşıyor o zaman istediğinizi yapabiliyorsunuz bir de yeni oyun yüklediğinizde de artık Xbox games klasörüne kuruyor.
@tolga1034 dediği yöntem ile çözdüm arkadaşlar ayarlarda gelişmiş yükleme seçenekleri yine çıkmıyor ama oyun dosyalarına erişebiliyorsunuz.
 
Merhabalar ben denedim ama ayarlarda ki genel bölümünde o seçenek çıkmıyor bende yardımcı olur.

@tolga1034 dediği yöntem ile çözdüm arkadaşlar ayarlarda gelişmiş yükleme seçenekleri yine çıkmıyor ama oyun dosyalarına.

Herhangi bir oyun yükleyip denedim arkadaşlar dosyaya erişim veriyor o seçenek çıkmasa da oluyormuş.

Yama yapabildin mi?
 
Yama yapabildin mi?

Henüz yama denemedim ama oyun dosyalarına rahatlıkla ulaşabiliyorum tabii şöyle bir durum da var yama yapmak istediğiniz oyunun da gelişmiş yükleme seçeneklerini desteklemesi gerekiyor bazı oyunlar bunu desteklemeiyor örn B4Blood desteklemiyor (oyun zaten Türkçe ama denemek için bakmıştım)
 
Henüz yama denemedim ama oyun dosyalarına rahatlıkla ulaşabiliyorum tabii şöyle bir durum da var yama yapmak istediğiniz oyunun da gelişmiş yükleme seçeneklerini desteklemesi gerekiyor bazı oyunlar bunu desteklemeiyor örneğin B4Blood desteklemiyor (oyun zaten Türkçe ama denemek için bakmıştım)

Şimdi bende de dosya gözüyor yani yapabilir miyim TR yama destekleyenleri. Yaparsan buraya yazar mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
resim_2022-04-10_020149457.pngresim_2022-04-10_020239068.png
Yönet seçeneğinde "Gelişmiş yönetim özellikleri" seçeneği varsa etkinleştire tıkladığımız zaman oyunu taşıyor tabii biraz uzun sürebiliyor ve dosyalara erişim sağlanabiliyor. Şans eseri buldum fakat daha Türkçe yama yapmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı