Xbox Game Pass PC alınır mı?

İlk ay için 5.90 TL verip Ultimate versiyonunu almanızı tavsiye ederim. 3 aylık Discord Nitro kampanyası da var. Sonrasında otomatik ödemeyi kapatın, diğer ay da almak isterseniz yine ilk ay için 5.90 liraya bilgisayar sürümünü alın. İki seçenekte de 5.90 TL kampanyası bitecek. Bundan sonra yine devam ederseniz 30 liraya bilgisayar versiyonunu kullanın derim.

Oyunlara bakmak isterseniz: Xbox Game Pass Kütüphanesi | Xbox
 
Bence mantıklı. Ayda belirli bir miktar para veriyorsun, sende 100'den fazla oyun oynayabiliyorsun. Aboneliği ödemezsen iptal oluyor ve oyunlara erişimin kalmıyor. Bir nevi Netflix, oyunları da kötü değil Gears, FH4 gibi oyunlar var, bir ara Metro Exodus vardı o maalesef kütüphaneden kalktı.
 
İlk ay 6 TL, sonra ki aylar 30 TL ödüyorsun, önce ki konuda yazdığım gibi sadece 30 TL verip tüm oyunlara sahip olmuyorsun, aylık 30 TL ödeyip tüm oyunları oynuyorsun. Yıllık 360 TL'ye denk geliyor. 6 Ay bedava Ryzen kodları sağolsun oynadım.
 
Bence mantıklı bayağı.
İçerisinde kaliteli oyunlar var ben 5-6 aydır kullanıyorum
Mesela oyun olarak Forza Horizon 4, dishonored 2, Hellblade, metro ve daha 3A oyunlar var.
İlk ay özel 5, 90 ama ondan sonraki aylar 30 TL bilgisayar versiyonu için.
Eğer Ultimate alırsan bazı özel oyun indirimleri oluyor bir de bedava içerikler var mesela.
Ultimate alırsan 3 aylık Discord Nitro bedavaydı hala öyle mi bilmiyorum ayın başında öyleydi.
Ve Microsoft (sanırım) bethesda Studio'yu satın aldı bundan sonra bethesda oyunlarının neredeyse hepsi direkt Game Pass'e gelecek bu açıdan çok iyi. Başka sorun varsa alabilirim
 

Geri
Yukarı