Xbox Game Pass, Sea of Thieves inmiyor

Daha fazla  
Fotoğrafttaki hatayı alıyorum. Eskiden indiriyordum. Neden acaba? Nasıl düzelir?

Dosya Ekleri

• 1624656791361.png
    1624656791361.png
    101,3 KB · Görüntüleme: 282
Depolama alanın yeteri kadar var değil mi?

240GB yer var.
Microsoft Store'a girip indirmeyi deneyin. Bir de güncelleme gelmişti galiba MC Store'a. Onu da güncelleştirin.

Windows güncellemesi diyorsanız o yapılmıyor bende.
Microsoft Store'a girip indirmeyi deneyin. Bir de güncelleme gelmişti galiba MC Store'a. Onu da güncelleştirin.

Denediğimde bu hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• 1624657256476.png
    1624657256476.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 165
Xbox üzerindeki bu hata kodu genelde içeriğin indirilmesine engel olan bir hizmet kesintisinden kaynaklanıyor. Şu anda bir hizmet veya sunucu kesintisi yaşanıyor olabilir. Problemin sizden kaynaklandığını düşünüyorsanız aşağıda belirtilen adımları deneyebilirsiniz.
  • Modeminizi kapatıp açmayı ya da internetinizi bilgisayardan kesip tekrardan bağlamayı deneyebilirsiniz.
  • İndirmeyi duraklatıp ya da tamamen iptal edip hesabınızdan çıkış yapın. Tekrar hesabınıza giriş yaparak indirmeyi tekrar deneyin.
  • Depolama alanınızın indirmeye yeterli olup olmadığını mutlaka kontrol edin.

Bi çözüm buldum ama işe yarar mı bilemem.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.
Ardından Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} yazın ve entera basın.

Bi çözüm buldum ama işe yarar mı bilemem.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.
Ardından Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} yazın ve entera basın.

Başka birşey yapmama gerek var mı?

Dosya Ekleri

• 1624657828295.png
    1624657828295.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 128

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı