Çözüldü Xbox Game Pass üzerinden oyun inmeden GB gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dio13

Decapat
Daha fazla  
Xbox Game Pass üzerinden Battlefield 1 indirdim. İndirme sorunsuz gidiyordu en son 2 GB kala görmüştüm sonra arkada iniyor diye bıraktım. Oyun indi mi diye baktığımda ise hiç inmediğini gördüm. Tekrar indirmeye çalıştığımda ise indirmek için gerekli GB geri gelmediği için indiremedim, kısacası oyun inmedi ama oyun için gerekli olan GB şu anda yok. Oyun indiği sırada başka bir şey de yüklemedim. Başına gelen varsa yardım ederse sevinirim.

Çözüm
Battlefield ile alakalı herhangi bir dosya bulamadım hocam, Xbox dosyalarının içini de inceledim ama geneli asset ve kod dolu.

Bununla inceleyin hocam.
Yerel Disk'te Xbox Games içerisinde Battlefield 1 varsa onu manuel olarak silmeyi deneyin.

Baktım hocam gözükmüyor.
WindowsApps dosyasına bakın o zaman.

6- yazana bakın.

Windowsapps dosyasına bakın o zaman.

6- yazana bakın.

Battlefield ile alakalı herhangi bir dosya bulamadım hocam, Xbox dosyalarının içini de inceledim ama geneli asset ve kod dolu.

Bununla inceleyin hocam.

Çözüm

Bununla inceleyin hocam.

Oldu hocam. Yardımınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı