Kiznaiver
Kilopat
Daha fazla
Mass Effect sarar, bakabilirsin.
Ne tarz oyunları seversiniz? Her türden oynayanlardan mısınız?
Skyrim, Dead Cells, record of lodoss war, slay the spire, ori and the will of wisps, Age of Empires 2, hollow Knight, A Way Out, It Takes Two, Star Wars Jedi: Fallen Order, gears 5, Crysis 1-2, Dead Space, Dishonored, Doom Eternal, grim fandango, Mass Effect legendary Edition, Undertale, vampire survivors, Wolfenstein, forgotten City, hollow Knight...
Genel olarak beğenilen ve çoğunu benim de beğendiğim oyunlardan bazıları, sevdiğin tarz oyunaları aralarından ayıklayıp isteğinize göre oynarsınız.
Ne tarz oyunlar seviyorsunuz diyeceğim ama hiçbiri ilginizi çekmediyse geriye pek bir tarz kalmıyor gibi, bilemiyorum. Tetris Effect'e falan bakın bari.Garip gelecek hiçbiri ilgimi çekmedi niyeyse... Sanırım oyun zevkim bitmiş.
Mass Effect sarar, bakabilirsin.
Ne tarz oyunlar seviyorsunuz diyeceğim ama hiçbiri ilginizi çekmediyse geriye pek bir tarz kalmıyor gibi, bilemiyorum. Tetris Effect'e falan bakın bari.
GOW oynayın.Şu ana kadar Dishonored, RDR2, hollow Knight, Dead Cells, Titanfall2 tarzı oyunları oynadım. RDR2 bitirdikten sonra hiçbir oyun iyi gelmiyor artık.
Xbox üzerinde yok oyun ne yazıkki.GOW oynayın.
Amazon Prime'a katılırsan bedava oyunlar var. İlk ay bedava olduğu için iptal edebilirsin. Ayrıca Xbox'dan Jedi Fallen Order'a bakabilirsin.Xbox üzerinde yok oyun ne yazıkki.
Jedi fallen order oynamıştım, Amazon prime a Xbox series s üzerinden oynayabildiğime eminmisiniz?Amazon Prime'a katılırsan bedava oyunlar var. İlk ay bedava olduğu için iptal edebilirsin. Ayrıca Xbox'dan Jedi Fallen Order'a bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1511709
Bir ara bunun bir yolunu görmüştüm ama şimdi bulamadım. Ayrıca AC Origins Gamepass'de var bakabilirsiniz.Jedi fallen order oynamıştım, Amazon prime a Xbox series s üzerinden oynayabildiğime eminmisiniz?
Amazon Prime'a katılırsan bedava oyunlar var. İlk ay bedava olduğu için iptal edebilirsin. Ayrıca Xbox'dan Jedi Fallen Order'a bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1511709
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.