The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 20 Aralık 2023 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Eskiden bunu yapıp 1 yıllık Ultimate yapabiliyorduk bu özellik hâlâ var mı?
Sorum başlıktaki gibidir. Eskiden bunu yapıp 1 yıllık Ultimate yapabiliyorduk bu özellik hâlâ var mı?
Çözüm Kaanolovski 20 Aralık 2023 The_TURK_TR dedi: Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer 12 Aylık bir Gold üyelik alıp, Ultimate üyeliğe çevirmeye çalışırsanız aynı oranda günü azaltıyor. Eğer kastettiğiniz buysa.
The_TURK_TR dedi: Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer 12 Aylık bir Gold üyelik alıp, Ultimate üyeliğe çevirmeye çalışırsanız aynı oranda günü azaltıyor. Eğer kastettiğiniz buysa.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Aralık 2023 #2 Dediğiniz olay artık yok, Gold üzerinden Ultimate'e geçerken düşüyor günden. Artı 0 Eksi
KS KS The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 20 Aralık 2023 #3 Kaanolovski dedi: Gold üzerinden Ultimate'e geçerken düşüyor günden. Genişletmek için tıkla... Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Gold üzerinden Ultimate'e geçerken düşüyor günden. Genişletmek için tıkla... Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Aralık 2023 #4 The_TURK_TR dedi: Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer 12 Aylık bir Gold üyelik alıp, Ultimate üyeliğe çevirmeye çalışırsanız aynı oranda günü azaltıyor. Eğer kastettiğiniz buysa. Artı 0 Eksi Çözüm
The_TURK_TR dedi: Burada tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer 12 Aylık bir Gold üyelik alıp, Ultimate üyeliğe çevirmeye çalışırsanız aynı oranda günü azaltıyor. Eğer kastettiğiniz buysa.
KS KS The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 20 Aralık 2023 #5 Yani 6 aya mi dönüşüyor? Artı 0 Eksi
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Aralık 2023 #6 The_TURK_TR dedi: Yani 6 aya mi dönüşüyor? Genişletmek için tıkla... Kendi içerisinde bir takas sistemi var, 9 ila 10 ay arası olması gerek. Artı 0 Eksi
The_TURK_TR dedi: Yani 6 aya mi dönüşüyor? Genişletmek için tıkla... Kendi içerisinde bir takas sistemi var, 9 ila 10 ay arası olması gerek.
KS KS The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 20 Aralık 2023 #7 Teşekkürler cevabınız için. Artı 0 Eksi