Xbox Game Pass'e aylık 30 TL ödemek mantıklı mı?

KannHeil

Hectopat
Game Pass almayı düşünüyorum özellikle FIFA 21 için fakat Steam'de indirimle 139 liralık oyunu alma fikride aklımdan çıkmıyor Game Pass almak sizce mantıklı mı? Game Pass içinde güzel sıkmayacak oyun var mı? Sizce satın alınır mı tavsiyelerinizi ve değerli fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Mantıklı ancak her ay 30 TL vermek mantıksız. Forumda 3 ay PC Game Pass satanlar oluyor 40-45 TL'ye. Ben öyle alıyorum.

Game Pass almayı düşünüyorum özellikle FIFA 21 için fakat Steam'de indirimle 139 liralık oyunu alma fikride aklımdan çıkmıyor Game Pass almak sizce mantıklı mı? Game Pass içinde güzel sıkmayacak oyun var mı? Sizce satın alınır mı tavsiyelerinizi ve değerli fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

275 TL'ye 12 ay Game Pass Ultimate alabilirsiniz. Konsol kismini satarsiniz 150 TL'ye size 125 TL'ye mal olur.

Nasıl? 😂😅

Örnek bir link atabilir misiniz? 3 Aylık Game Pass satan birinin rica etsem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı