Her ay Xbox Game Pass'e para vermek mantıklı mı?

Şahsi fikrimce Xbox Game Pass'e sürekli üye olmanın mantıklılığını savunmak için Game Pass içerisindeki oyunlardan en azından birkaç tanesini aktif olarak oynamak gerekir. Ben alayım kenarda dursun oyun oynamak istersem oynarım gibi bir şey söz konusu ise mantıklı olduğu pek söylenemez. Zaten oyunlardaki ilerlemeler Xbox Cloud sistemi ile yedeklendiği ve silinmediği için oyun oynamak istediğinizde almanız daha mantıklı olur.

Şahsi fikrimce Xbox Game Pass'e sürekli üye olmanın mantıklılığını savunmak için game Pass içerisindeki oyunlardan en azından birkaç tanesini aktif olarak oynamak gerekir. Ben alayım kenarda dursun oyun oynamak istersem oynarım gibi bir şey söz konusu ise mantıklı olduğu pek söylenemez. Zaten oyunlardaki ilerlemeler Xbox Cloud sistemi ile yedeklendiği ve silinmediği için oyun oynamak istediğinizde almanız daha mantıklı olur.

Dogru diyor. Abonelik sisteminde CoD 6 bo Online'da falan takilacagim diye alinir mesela. Ama ara sira oyun oynaywcagim diyorsan bakma bile.

Arkadaşlar peki bu ilerleme sistemi Xbox'ta kı kalıyor sadece? Mesela bir oyun oynadım Game Pass'te sonra hoşuma gitti Steam'den falan satın aldım. İlerlemeyi oraya geçirebilir miyim?

Arkadaşlar peki bu ilerleme sistemi Xbox'ta kı kalıyor sadece? Mesela bir oyun oynadım Game Pass'te sonra hoşuma gitti Steam'den falan satın aldım. İlerlemeyi oraya geçirebilir miyim?

Attığım site güvenilir hocam, bende alışveriş yapıyorum. İlerlemeyi taşıyamazsın diye biliyorum.

Hiç mantı değil. Ben her ay vereceğim para ile kendime ömür boyu Game Pass yaptım.
2 tane konsolum da var. Gittim Forza 5 aldım Diablo 4 aldım bütün kemik oyunları indirimden aldım. Wicher 3 mortal FIFA 22 falan 3 yıldır 0 TL her oyun elimin altında. Sınırsız. Çoğu oyun indirimde 100TL altında oluyor. Gerek yok. İlk başta gamapass 1 yıllık parasına sevdiğin 5 oyunu alırısın sonra yavaş yavaş büyütürsün şu an benim hesabımda 100'den fazla oyun oldu. Zaten PC içinse hiç mantıklı değil. 1 2 aylık büyük oyunlar alıp oynanabilir ama yıllık üyelik saçmalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı