2 Şubat 2021 Mesaj: 21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıda göreceğiniz üzere (sanırsam şubat ayı için) yakında gelecek oyunlar yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021 Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıda göreceğiniz üzere (sanırsam şubat ayı için) yakında gelecek oyunlar yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 2 Şubat 2021 #2 Tek şaşırtan The Falconeer gibi yeni bir oyunun Game Pass'e gelmesi.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.576 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Şubat 2021 #3 Acilen EA Play'in gelmesi lazım.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 2 Şubat 2021 #4 HITMAN III'ü beklerdim. Liste pek benlik değil açıkcası. Son düzenleme: 2 Şubat 2021
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 2 Şubat 2021 #5 Hiçbiri de ilgi alanım değil maalesef. Gamepass'ın da böyle bir sorunu var zaten. Tonlarca oyun var ama çoğu oyun çok saçma.
Hiçbiri de ilgi alanım değil maalesef. Gamepass'ın da böyle bir sorunu var zaten. Tonlarca oyun var ama çoğu oyun çok saçma.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.576 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Şubat 2021 #6 mirsady dedi: The Medium'u ve HITMAN III'i beklerdim. Liste pek benlik değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... The Medium geldi zaten, Hitman III'ün gelmesi çok zor. strigoi dedi: Hiçbiri de ilgi alanım değil maalesef. Gamepass'ın da böyle bir sorunu var zaten. Tonlarca oyun var ama çoğu oyun çok saçma. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat içinde çok kaliteli oyunlar da var, kalitesiz oyun sayısının az olduğunu düşünüyorum ben, bağımsız yapımcılar olsa bile oyunları güzel fakat herkese hitap etmeyebilir.
mirsady dedi: The Medium'u ve HITMAN III'i beklerdim. Liste pek benlik değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... The Medium geldi zaten, Hitman III'ün gelmesi çok zor. strigoi dedi: Hiçbiri de ilgi alanım değil maalesef. Gamepass'ın da böyle bir sorunu var zaten. Tonlarca oyun var ama çoğu oyun çok saçma. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat içinde çok kaliteli oyunlar da var, kalitesiz oyun sayısının az olduğunu düşünüyorum ben, bağımsız yapımcılar olsa bile oyunları güzel fakat herkese hitap etmeyebilir.
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 2 Şubat 2021 #7 mirsady dedi: The Medium'u ve Hitman III'i beklerdim. Liste pek benlik değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... The Medium zaten Game Pass'te mevcut?
mirsady dedi: The Medium'u ve Hitman III'i beklerdim. Liste pek benlik değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... The Medium zaten Game Pass'te mevcut?
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 2 Şubat 2021 #8 Yunus Emre Gürbüz dedi: Acilen EA Play'in gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Acilen EA Play'in gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum.
KS KS 3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 2 Şubat 2021 #9 Artorias74 dedi: EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an sadece konsolda mevcut.
Artorias74 dedi: EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an sadece konsolda mevcut.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.576 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Şubat 2021 #10 Artorias74 dedi: EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC'ye henüz gelmedi, o dediğiniz XBOX tarafını kapsıyor.
Artorias74 dedi: EA Play, Game Pass Ultimate da mevcut diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC'ye henüz gelmedi, o dediğiniz XBOX tarafını kapsıyor.