Yukarıda göreceğiniz üzere (sanırsam şubat ayı için) yakında gelecek oyunlar yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle katılıyorum, Steam bütün oyun dosyalarını paylaşırken neden Microsoft hala bu şekilde diretiyor anlam veremiyorum.Bunlardan önce oyun dosyalarını bi' açsınlar. TR yama ekleyemiyorum.
The Medium geldi zaten, Hitman III'ün gelmesi çok zor.
Fark etmemişim kusura bakmayın.The Medium zaten Game Pass'te mevcut?
Çıktığı gün gelmedi fakat 1-2 gün sonra geldi.Fark etmemişim kusura bakmayın.
Çıktığı gün geldi diye biliyorum.Çıktığı gün gelmedi fakat 1-2 gün sonra geldi.
Ben özellikle baktım gelmiş mi diye ve göremedim, gelen oyunları sürekli takip ediyorum, normalde çıktığı gün gelmiş olması gerekirdi fakat sistemsel bir hata oldu sanırım.Çıktığı gün geldi diye biliyorum.
Öyle demeyin hocam, Skyrim SE, Control, Dishonored 2, R6 falan getirdiler. Epic'te bedava verilmiş olan oyunu Game passte tutmalarının pek manası olmazdı zaten. Aylık 30 TL ye bence çok iyi.Xbox gerçekten bozdu. Geçen seneye bak bir de bu seneye. Yılbaşına özel GTA 5 getirdiler bu sene çöp dolu. Ümidim kesildi.
Hocam doğru diyorsunuz Skyrim Control iyi de R6'nın verilmesi gerçekten çok kötü oldu. Herkes smurf açıp kafasına göre oynuyor, çünkü ban yersem diğer hesaptan oynarım kafası var. Onun dışında eskisi gibi harikalar getirmiyorlar ve kampanya kalktı. 6 TL'ye alırken aylık 49 TL oldu.Öyle demeyin hocam, Skyrim SE, Control, Dishonored 2, R6 falan getirdiler. Epic'te bedava verilmiş olan oyunu Game passte tutmalarının pek manası olmazdı zaten. Aylık 30 TL ye bence çok iyi.
Aylık 6 TL kampanyası üye çekmek içindi bence. Türk usulü tadımlık mantığıHocam doğru diyorsunuz Skyrim Control iyi de R6'nın verilmesi gerçekten çok kötü oldu. Herkes smurf açıp kafasına göre oynuyor, çünkü ban yersem diğer hesaptan oynarım kafası var. Onun dışında eskisi gibi harikalar getirmiyorlar ve kampanya kalktı. 6 TL'ye alırken aylık 49 TL oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.