Xbox Gamepad %10 üzeri deadzone normal mi?

kuxeyli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 90watt mobile gpu
Ryzen 5 5600H
16GB RAM
Merhaba. Bugün yeni bir Xbox 9. nesil kontrolcüsü aldım. Biraz kullandıktan sonra deadzone testi yapmak istedim. %10 civarı hata gösteriyor. Sıfır ve orijinal bir gamepadin böyle bir Deadzone'u olması normal mi? Orijinal olup olmadığını ve ne kadar garantisi kaldığını nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-13 203106.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-13 203106.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 307
Daha yavaş ve dikkatlice yapmayı deneyin isterseniz.

Merhaba. Bugün yeni bir Xbox 9. nesil kontrolcüsü aldım. Biraz kullandıktan sonra deadzone testi yapmak istedim. %10 civarı hata gösteriyor. Sıfır ve orijinal bir gamepadin böyle bir Deadzone'u olması normal mi? Orijinal olup olmadığını ve ne kadar garantisi kaldığını nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkürler :)
Testi böyle yaparsanız bu sonuç normal. İçten dışa doğru ve yavaşça yapın. Çemberi geçmemeyi deneyin bir de.

Hocam hangi siteden yaptınız rica etsem atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı