Eki Görüntüle 2296372
Burada firma adına ne yazmam gerekiyor?
Eki Görüntüle 2301360
Xbox controler tamire göndereceğim bende buradan hangilerini seçmeliyim ürün iadeyimi.
Merhaba, UPS ten bi kargo süreci başlatın(Web sitesinden). Kurye gelip alıyorMerhaba, benim de gamepadim stick drift yapmaya başladı, kargo süreci nasıl işliyor acaba? Microsoft hesabımdan servis kaydı gibi bir şey açtım. Bana gelen mailde aşağıdaki gibi bir bilgi var sadece.
Yani UPS gelip evimden mi alacak acaba siz nasıl gönderimi sağladınız?
- Çalışmayan cihazınızın veya aksesuarınızın teslim alınmasını zamanlamak için Pazartesi ile Cuma günleri arası normal iş saatlerinde 0850-255-0066 numaralı hattan veya çevrimiçi olarak UPS'i arayın ve ******* Microsoft hesabı numarasını belirtin.
Teşekkürler.Merhaba, UPS ten bi kargo süreci başlatın(Web sitesinden). Kurye gelip alıyor
Kurye talebi oluşturduktan sonra gelip alıyorlar.Tam bir hafta sonra geldi kargo.Sıfırını yolladılar.Merhaba, benim de gamepadim stick drift yapmaya başladı, kargo süreci nasıl işliyor acaba? Microsoft hesabımdan servis kaydı gibi bir şey açtım. Bana gelen mailde aşağıdaki gibi bir bilgi var sadece.
Yani UPS gelip evimden mi alacak acaba siz nasıl gönderimi sağladınız?
- Çalışmayan cihazınızın veya aksesuarınızın teslim alınmasını zamanlamak için Pazartesi ile Cuma günleri arası normal iş saatlerinde 0850-255-0066 numaralı hattan veya çevrimiçi olarak UPS'i arayın ve ******* Microsoft hesabı numarasını belirtin.
Evet. Aşağıdaki adresten mailine gelen kodu yazarak kurye çağıracaksın.Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum şimdi yeni kayıt oluşturdum durum da
sevkiyat yöntemi kurye toplama bu yazıyor şimid UPS'den ben mi kayıt oluşturacağım ve UPS Kargo'ya ne belirtcem sipariş numarası mı müşteri kodu vs göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.