Shadewrox
Kilopat
Müşteri koduna mı yazcaz kodu firma adına mıEvet. Aşağıdaki adresten mailine gelen kodu yazarak kurye çağıracaksın.
Müşteri koduna mı yazcaz kodu firma adına mıEvet. Aşağıdaki adresten mailine gelen kodu yazarak kurye çağıracaksın.
Firmaya ben Xbox yazıp geçiyorum. Ups ile çalışıyorum'u seçip müşteri kodu kısmına yazacaksın kodu.Müşteri koduna mı yazcaz kodu firma adına mı
TeşekkürlerFirmaya ben Xbox yazıp geçiyorum. Ups ile çalışıyorum'u seçip müşteri kodu kısmına yazacaksın kodu.
Bazı kişiler "yenilenmiş ürün geldi" dediler. Microsoft sayfasında da onarılmış ibaresi var. Gerçekten onarılmış sıfır gibi mi yolluyorlar yoksa tamamen sıfır mı?Kurye talebi oluşturduktan sonra gelip alıyorlar. Tam bir hafta sonra geldi kargo. Sıfırını yolladılar.
Sıfır gibiydi bana gelen.Ama bende şöyle bir şanssızlık var şuan ikinci de drift yaptı.Şimdi de onu yollayacağım.İlk kol 5-6 ay dayanmıştı.Bu 3 ayda drift yapmaya başladı.Bazı kişiler "yenilenmiş ürün geldi" dediler. Microsoft sayfasında da onarılmış ibaresi var. Gerçekten onarılmış sıfır gibi mi yolluyorlar yoksa tamamen sıfır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.