Hangisi link atabilirmisinizRecyko alabilirsin. Kullanıyorum ve suresını olcmesemde az gıttıgı gorusunde degılım.
Şarj aleti olarak da yine reycko'nun 2'li aletini alabilirsin. Ben 4'lü satın almıştım ancak gerek yok bence.Hangisi link atabilirmisiniz
Hocam yeşil olan 2600MAH daha iyi değil mi? Ve Varta diye bir marka var oda çok satmış.
Pro almaya karar verdim. 1500 defa şarj edilebiliyormuş. Birde şarj etmek için aynı markanınmı adaptörünü tavsiye ediyorsunuz?Dediğiniz Pro olmayan tek seferde daha uzun kullanim suresi sunsa da daha cabuk kapasitesini yitiriyor. En gec bir yilin sonunda muhtemelen tekrar satin almak zorunda kalirsiniz. Gri olan Pro'lar kapasitesi bir tik daha dusuk ancak tekrar kullanim omru daha fazla.
Ben alirken konulara bayağı bakmistim, en cok onerilen acik ara GP'lerdi. İsterseniz Varta'da alabilirsiniz tabii. Cok buyuk farklar olmayacaktir. Sadece vartanin kullanim omru hakkinda bilgiye sahip olmadigimi da belirteyim.
Evet.Pro almaya karar verdim. 1500 defa şarj edilebiliyormuş. Birde şarj etmek için aynı markanınmı adaptörünü tavsiye ediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.