Xbox gamepad nasıl şarj edilir?

Tabii hesaplarına gelmez o şekilde yoksa 25 dolara play and charge kit satamazlar gerçi.

PS kolu içinde ya kablo ya da blutooth cihazı gerekicekti ayrıca uyumluluk sorunları olabilecekti.
Batarya dışında avantajı yok ergonomisi ve titreşim motoru daha kötü(DS4'e kötü titreşim motoru)

Ya tabii ki burada sinirlendim biraz ama gülü seven dikenine katlanır misali kolay değil daha da zorlaştırasalarmış daha iyi olurmuş diyorum. Yoksa Xbox kolu zaten özellikle PC tarafında rakibi yok gibi bir şey. Çok iyi ki herkesin elinde.

Bu arada PS4'üm vardı geçen senelerde sattım 2014'te almıştım neredeyse yeni çıkmıştı tabii o zamanlar PS4 kolu iyiydi o konsolu yatırım yapmak için satmıştım 2020 gibi falan bakalım Xbox'un bu yeni kollarına el değmedim hiç.

Yalnız bu sefer gerçekten kaçtım gözüm kapanıyor :D hadi eyvallah teşekkürler tekrardan.

Konuyu güncelliyorum şarj sorunu için karar kıldığım son yöntem; YUES Xbox One Controller Åarj Standı IÅıklı (xbox One/one S Gamepad Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2. güncelleme: Standı aldımda şarjlı piller olmadan şarj edemiyormyuş onu bilmiyordum o yüzden bunu da aldım; https://www.pttavm.com/gp-batteries...ni-mh-sarjli-pil-12-volt-4lu-kart-p-192453897

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı