Xbox gamepad nereden alınır?

BurKaLPArslan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda gamepad almayı düşünüyorum ve Xbox gamepad almaya karar verdim fakat nereden almam gerektiğini bilmiyorum. Bulabildiğim en ucuz yer ince hesapta (2800TL) fakat burada bazı kötü yorumlar var (açık kutu, tuş sorunu vb). Acaba buradan alınır mı?

Bence gulikit kingkong 3 Pro alabilirsin o paralara halleffect trigger ve analogları var zamanla drift yaşamazsın ve içinden bilgisayarına bağlayabilmen için USB kontrolcüsüde çıkıyor hem Xbox gamepadden daha iyi hem de kontrolcülü geliyor.

Mümkünse Amazon'dan satın alın. Sorun yaşarsanız iadeniz kolay olur.

Amazon'dan aldığım orijinal gelir değil mi? Orijinal gelirse sıkıntı yok benim için.

Bence gulikit kingkong 3 Pro alabilirsin o paralara halleffect trigger ve analogları var zamanla drift yaşamazsın ve içinden bilgisayarına bağlayabilmen için USB kontrolcüsüde çıkıyor hem Xbox gamepadden daha iyi hem de kontrolcülü geliyor.

Bulamadım linkini atar mısınız?

Nereden aldın kral Xbox kolu var bende çakma 360 kolundan buna geçtim farkı çok hissetmedim kaliteli bir şey arıyorum ya TR'ye gönderimi kapalı ya da TR de satanlar 2 katı fiyatla satıyor.

Nereden aldın kral Xbox kolu var bende çakma 360 kolundan buna geçtim farkı çok hissetmedim kaliteli bir şey arıyorum ya TR'ye gönderimi kapalı ya da TR de satanlar 2 katı fiyatla satıyor.

Modeli Google'a yazıp üstten alışverişe tıklarsan Hepsiburada vs. gibi sitelerdeki satıcıları görebilirsin.

Gulikit KK3 Pro'nun fiyatları 4500 civarına çıkmış yine aşağı yukarı Xbox USB adapter ve Xbox series gamepad toplam fiyatına denk geliyor aynı fiyata gulikit KK3 Pro yerine gulikit KK3 Max alınır ekstra pedalları falan da var hem
Rakibi Xbox series Elite Controller ve incelemelerde daha iyi çıkıyor, bulduğum linki bırakıyorum

Ekleme yapıyorum gulikit KK3 Pro da buldum linki bırakıyorum.

Modeli Google'a yazıp üstten alışverişe tıklarsan Hepsiburada vs. gibi sitelerdeki satıcıları görebilirsin.

Gulikit KK3 Pro'nun fiyatları 4500 civarına çıkmış yine aşağı yukarı Xbox USB adapter ve Xbox series gamepad toplam fiyatına denk geliyor aynı fiyata gulikit KK3 Pro yerine gulikit KK3 Max alınır ekstra pedalları falan da var hem
Rakibi Xbox series Elite Controller ve incelemelerde daha iyi çıkıyor, bulduğum linki bırakıyorum

Tuş dizilimi sizi rahatsız etmezse DualSense'de alabilirsiniz PC de şu an iyi çalışıyor.
Üstelik Steam kullanıyorsanız her oyunda çalışıyor.

Açtığım bir konunun adı DualSense Windows desteğimi geldi? Başlıklıydı o konuda masaüstündeyken tuşların vs. nasıl davrandığının kısa bir videosunu atmıştım ilginizi çekerse bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Gulikit KK3 Pro'nun fiyatları 4500 civarına çıkmış yine aşağı yukarı Xbox USB adapter ve Xbox series gamepad toplam fiyatına denk geliyor aynı fiyata gulikit KK3 Pro yerine gulikit KK3 Max alınır ekstra pedalları falan da var hem.
Rakibi Xbox series Elite Controller ve incelemelerde daha iyi çıkıyor, bulduğum linki bırakıyorum.

Tuş dizilimi sizi rahatsız etmezse DualSense'de alabilirsiniz PC de şu an iyi çalışıyor.
Üstelik Steam kullanıyorsanız her oyunda çalışıyor.

Açtığım bir konuda DualSense Windows desteğimi geldi? Sorusunu sormuştum o konuda masaüstündeyken tuşların vs. nasıl davrandığının kısa bir videosunu atmıştım ilginizi çekerse bakabilirsiniz.

Bu connectgame e güvenmiyorum cihazı aldıktan sonra ilgilenmiyorlar bir de yurtışı satışının 20 dolar falan üstün de satıyorlar.

Bu connectgame e güvenmiyorum cihazı aldıktan sonra ilgilenmiyorlar bir de yurtışı satışının 20 dolar falan üstün de satıyorlar.

Hepsiburada'dan satın alıyorsunuz ve Hepsiburada yorumları da iyi duruyor.
Pro modelini en ucuza güvenli bir platformda satıldığı linki attım size.
Hepsiburada'dan aldığınız üründe sorgusuz sualsiz 15 gün iade hakkınız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı