Xbox gamepad önerisi

gojordinhogo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit RTX3060 12GB
RYZEN 5 5600X
2 TANE 1 TB SSD
32+32 64 GB RAM
ASUS TUF GAMING A520M-2 ANAKART
GAMEBOOSTER 27" 165 HZ MONİTÖR
İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA
Satıcı resmi Microsoft satıcısı. Belki satıcının kendi sitesinde daha ucuza bulunur onun haricinde bu fiyat maalesef güvenilir olan her satıcı da aynıdır.

Arkadaş daha geçen hafta 2080'den aldım. Bugün ne alırsak yarın yanımıza kar kalıyor.

Hocam bende çok tereddüt ettim verilir mi bu kadar para diye ama meret çok güzel be. Özellikle Playstation'dan sonra bu controller inanılmaz rahat. Fifa'da parmağım belli saatte sonra hep ağrı yapardı. Xbox controller gerçekten daha ergonomikmiş. Yıllardır şehir efsanesi sanardım. Tartışmasız Xbox Controller bilgisayarla daha uyumlu bu konu bence tartışmaya açık bile değil.

Pil konusunda kendi seti çok pahalı onuda almadım yerine bir kaç arkadaş şarj edilebilir pil önermişti. Çok daha kolayca çözmüş oldum. Ben tavsiye ederim.

Arkadaş daha geçen hafta 2080'den aldım. Bugün ne alırsak yarın yanımıza kar kalıyor.

Hocam bende çok tereddüt ettim verilir mi bu kadar para diye ama meret çok güzel be. Özellikle PlayStation'dan sonra bu Controller inanılmaz rahat. FIFA'da parmağım belli saatte sonra hep ağrı yapardı. Xbox Controller gerçekten daha ergonomikmiş. Yıllardır şehir efsanesi sanardım. Tartışmasız Xbox Controller bilgisayarla daha uyumlu bu konu bence tartışmaya açık bile değil.

Pil konusunda kendi seti çok pahalı onu da almadım yerine birkaç arkadaş şarj edilebilir pil önermişti. Çok daha kolayca çözmüş oldum. Ben tavsiye ederim.

Docker işini nasıl hâlettiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı