Xbox gamepad vs DualSense

OmerRemo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar için gamepad almak istiyorum. Eğer DualSense alırsam arkadaşım 2 yıllık temiz dualsensi bana satacak. Forumda okudum bağlantı problemi var diyorlar doğru mudur? 2000'e anlaştık sizce bu durumda DualSense mi yoksa Xbox 9. nesil kol mu?

Merhaba bilgisayar için gamepad almak istiyorum. Eğer DualSense alırsam arkadaşım 2 yıllık temiz dualsensi bana satacak. Forumda okudum bağlantı problemi var diyorlar doğru mudur? 2000'e anlaştık sizce bu durumda DualSense mi yoksa Xbox 9. nesil kol mu?
2 yıllık temiz dualsens olmaz. PC için dualsense alma.

Xbox kolu dualsense'den bence çok çok daha iyi ve Windows ile daha uyumlu Dualsense'e göre.

Dualsense Xbox kolundan daha iyi her açıdan fakat Xbox kolu daha uyumlu.

@OmerRemo Uygulama çıkarsa bile o sadece uygulamanın izin verdiği ölçüde uyumluluk sağlıyor. Steam gibi platformlarda belki sıkıntı çıkmaz ama eski oyunları oynarken, korsan oynuyorsanız oynarken sıkıntı çıkarabilir. PC için her zaman Xbox kolları daha iyi olmuştur uyumluluk açısından.

Yedek kol toplasanız 20 kere kullanmamıştır.

Ayrıca DualSense kullansam ne gibi problemler yaşarım?
Ayrıca PlayStation Windows uygulaması çıkarmış Link
Hall effect değil. Stick Drift sorunu yaşayacaksın. Ya kablolu ya da Bluetooth kullanacaksın. İki seçenekte de yenileme hızı düşük olacak. Bu dediklerim iki kol içinde geçerli, hem Xbox hem Playstation. Attığımı al bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı