Xbox kolu çok sesli ve bence PS5 kolu tutuş için daha iyiBilgisayarda kullanmak icin gamepad almayı düsünüyorum. PlayStation veya Xbox düşündüm. Hangisi daha iyi olur veya baska var mı? Bütçem bu kolların fiyatı kadar.
İksinin de dışında hall effect veya tmr'lı kollar öneririm. Gamesir cyclone 2 kendimin de kullandığı güzel bir kol. Daha uzun ömürlü ve neredeyse her yönden daha gelişmiş. Eğer tetik titreşimi çok önemli değilse kesinlikle öneririmBilgisayarda kullanmak icin gamepad almayı düsünüyorum. PlayStation veya Xbox düşündüm. Hangisi daha iyi olur veya baska var mı? Bütçem bu kolların fiyatı kadar.
Birinci tercihin Hori marka olsun. Efsane ürünleri var. Gizala sitesinden bunlara bakabilirsin.Bilgisayarda kullanmak icin gamepad almayı düsünüyorum. PlayStation veya Xbox düşündüm. Hangisi daha iyi olur veya baska var mı? Bütçem bu kolların fiyatı kadar.
Hori çok mantıklı kollar üretmiyor aslında. Genel olarak reddit tarafında okuduğum incelemeleri fiyatını çıkaracak kadar olumlu değil.Birinci tercihin Hori marka olsun. Efsane ürünleri var. Gizala sitesinden bunlara bakabilirsin.
İkinci terchin 8bitdo olabilir.
Bu iki firma bu konuda konsol üreticilerinden çok daha iyi iş yapmaktalar.
Benim yaşım 40. Ps1 zamanından beri Hori marka bir çok ürün kullandım.Hori çok mantıklı kollar üretmiyor aslında. Genel olarak reddit tarafında okuduğum incelemeleri fiyatını çıkaracak kadar olumlu değil.
Malzeme kalitesi olarak gerçekten güzel işker çıkarıyorlar o konuda kesinlikle katılıyorum. Benim bahsettiğim kısım daha çok dpad ve genel stick kalitesi. Hall effect için hala bir adım atmadılar.Benim yaşım 40. Ps1 zamanından beri Hori marka bir çok ürün kullandım.
Malzeme kalitesi olarak 1. sınıf olduğunu söyleyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.