Xbox gamepad vs PlayStation gamepad

Bütçe
3500

Elthari0N

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda kullanmak icin gamepad almayı düsünüyorum. PlayStation veya Xbox düşündüm. Hangisi daha iyi olur veya baska var mı? Bütçem bu kolların fiyatı kadar.

İKisi arasında Xbox daha iyi. Ama bütçeyi arttırma şansın varsa kesinlikle gulikit KK3 Max öneririm. Bunlardan 5 kat falan daha iyi bir kontrolcü.

Bilgisayarda kullanmak icin gamepad almayı düsünüyorum. PlayStation veya Xbox düşündüm. Hangisi daha iyi olur veya baska var mı? Bütçem bu kolların fiyatı kadar.
İksinin de dışında hall effect veya tmr'lı kollar öneririm. Gamesir cyclone 2 kendimin de kullandığı güzel bir kol. Daha uzun ömürlü ve neredeyse her yönden daha gelişmiş. Eğer tetik titreşimi çok önemli değilse kesinlikle öneririm

Birinci tercihin Hori marka olsun. Efsane ürünleri var. Gizala sitesinden bunlara bakabilirsin.

İkinci terchin 8bitdo olabilir.

Bu iki firma bu konuda konsol üreticilerinden çok daha iyi iş yapmaktalar.

Birinci tercihin Hori marka olsun. Efsane ürünleri var. Gizala sitesinden bunlara bakabilirsin.

İkinci terchin 8bitdo olabilir.

Bu iki firma bu konuda konsol üreticilerinden çok daha iyi iş yapmaktalar.
Hori çok mantıklı kollar üretmiyor aslında. Genel olarak reddit tarafında okuduğum incelemeleri fiyatını çıkaracak kadar olumlu değil.

Hori çok mantıklı kollar üretmiyor aslında. Genel olarak reddit tarafında okuduğum incelemeleri fiyatını çıkaracak kadar olumlu değil.
Benim yaşım 40. Ps1 zamanından beri Hori marka bir çok ürün kullandım.

Malzeme kalitesi olarak 1. sınıf olduğunu söyleyebilirim.

Benim yaşım 40. Ps1 zamanından beri Hori marka bir çok ürün kullandım.

Malzeme kalitesi olarak 1. sınıf olduğunu söyleyebilirim.
Malzeme kalitesi olarak gerçekten güzel işker çıkarıyorlar o konuda kesinlikle katılıyorum. Benim bahsettiğim kısım daha çok dpad ve genel stick kalitesi. Hall effect için hala bir adım atmadılar.

8BitDo'nun kolları fiyat ve gorunus acısından beni tatmin etti kaliteli acısından GameSir Cyclone 2 cok ondeyse GameSir'i tercih edeceğim kararsız kaldım ya da direk Xbox 9. nesil mi alayım veya horimi alayım kablosux istiyorum model önerirseniz sevinirim butun markalar icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı