Xbox gamepad vs Sony DS4 gamepad

mustafaD01

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10. nesil 10400F
2x Adata XPG Gammix D30 8 GB
Asus Dual RX580
Msi B560M PRO-E

DONANIM
Gamepower Ogre RGB Red Switch
Gamepower Mihawk 7.1
Gamepower Kuzan ve GAmepower Bane
Meslek
Öğrenci
Merhaba şu an elimde bir tane DS4 konsol var 2. si lazım ama Xbox mu yine DS4 mu olsun karar veremedim sizce hangisi F/P

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox gamepad benim için daha kullanışlı hocam. Çünkü uzun kullanımda el yormuyor. DS4 elimi yoruyor benim. Zevk meselesi yani. Bence Xbox kolu alın.

Bilgisayar içinse kesinlikle Xbox kontrolcüsü al. DS4 için kullanılan ara yazılıma da ihtiyaç duymazsın. Hem tutuş, kontrol vb. şeyler için hem de oyunlarla uyumlu olması için Xbox kontrolcüsünü öneririm.

DualShock daha kaliteli hocam. Ancak yine de hangi Xbox gamepad modelinden bahsettiğinizi belirtseniz iyi olur.

Benim de aklımda DS4 almak vardı ama diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi PC'de kullanacağım ve ara yazılımlar sorun yapıyor bazen şöylede bir şey var şimdiye kadar hep DS 4 ve 3 kullandım xboxa alışabilir miyim bilmiyorum.

Benim de aklımda DS4 almak vardı ama diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi PC'de kullanacağım ve ara yazılımlar sorun yapıyor bazen şöylede bir şey var şimdiye kadar hep DS 4 ve 3 kullandım xboxa alışabilir miyim bilmiyorum.

DS4 alın bence hem deadzoneu da daha iyi Xbox'a göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı