- Makaleler
- 2
Daha fazla
Saat 20.00'da başlayacak ve Xbox Games Showcase'den sonra The Outer Worlds 2 Direct sunumu başlayacak. TOW 2 sunumunda yeni oynanış görüntüleri, geliştiricilerin düşünceleri ve bazı ayrıntılar sunulacak.
Ben sunumu Silksong için izleyeceğim, var bir umudum.
Bu konuda sunulan bazı şeyleri paylaşırım, bazı önemli oyunlar için konu açılır.
2 dakikaya başlıyor.
The Outer Worlds 2 29 Ekim'de çıkış yapacak.
2026'da A Plague Tale: Resonance geliyor diye gösterdiler.
Konsol tanıtımında oynanış görüntülerinde Silksong'u gösterdiler. Bu sefer gelecek vallahi.
Super Meat Boy 3D gösterdiler. Komik ve güzel.
4 Eylül'de Indiana Jones and The Great Circle: The Order of Giants trailer gösterildi. 4 Eylül'de çıkış yapacak bir DLC.
Clockwork Revolution diye oyun gösterdiler, oyun baya güzel görünüyor. İlk günden Game Pass'e gelecek.
Grounded 2 trailer gösterdiler. 29 Temmuz'da çıkış yapacak. Game Pass'e gelecek.
Mudang: Two Hearts diye bir oyun gösterdiler, oynanış görüntüleri de gösterildi. İlgi çekiciydi bence.
Tony Hawk's Pro Skater 3 ve 4, 11 Temmuz'da çıkış yapacak. Game Pass'e geliyor.
Gears of War: Reloaded oynanış videosu yayınlandı.
Persona 4 Revival teaser trailer yayınlandı.
Call of Duty Black Ops 7 gösterildi. İlk günden Game Pass'e gelecek.
Ben sunumu Silksong için izleyeceğim, var bir umudum.
Bu konuda sunulan bazı şeyleri paylaşırım, bazı önemli oyunlar için konu açılır.
2 dakikaya başlıyor.
The Outer Worlds 2 29 Ekim'de çıkış yapacak.
2026'da A Plague Tale: Resonance geliyor diye gösterdiler.
Konsol tanıtımında oynanış görüntülerinde Silksong'u gösterdiler. Bu sefer gelecek vallahi.
Super Meat Boy 3D gösterdiler. Komik ve güzel.
4 Eylül'de Indiana Jones and The Great Circle: The Order of Giants trailer gösterildi. 4 Eylül'de çıkış yapacak bir DLC.
Clockwork Revolution diye oyun gösterdiler, oyun baya güzel görünüyor. İlk günden Game Pass'e gelecek.
Grounded 2 trailer gösterdiler. 29 Temmuz'da çıkış yapacak. Game Pass'e gelecek.
Mudang: Two Hearts diye bir oyun gösterdiler, oynanış görüntüleri de gösterildi. İlgi çekiciydi bence.
Tony Hawk's Pro Skater 3 ve 4, 11 Temmuz'da çıkış yapacak. Game Pass'e geliyor.
Gears of War: Reloaded oynanış videosu yayınlandı.
Persona 4 Revival teaser trailer yayınlandı.
Call of Duty Black Ops 7 gösterildi. İlk günden Game Pass'e gelecek.
Silksong yok.
Son düzenleme: