Xbox ile PS5 takas edilir mi?

Bende PS5 düz kasa var çift kol ile. Ben de Xbox Series X istiyorum normalde. Sıkıldım artık PS5'ten tüm oyunlarını bitirdim.

Bencede Xbox sat ve ekran kartını sat ust düzey kart al keyfine bak bende karti satip ve para ekleyip PS5 Slim aldım bir hafta olmadan sıkılıp iade ettim şimdi 4070 veya 7900 GRE alip keyfime bakacağım.

PS5 Slim kasa ile mi takas edeceksiniz?
hayır nromal ilan kalkarsa slim kalkmazsa normal normal olursa cfi 1200 a 2 sene garantili

Bencede Xbox sat ve ekran kartını sat ust düzey kart al keyfine bak bende karti satip ve para ekleyip PS5 Slim aldım bir hafta olmadan sıkılıp iade ettim şimdi 4070 veya 7900 GRE alip keyfime bakacağım.
tavsiyen için teşekkür ederim ama dusunmuyorum ya pc yukseltmek ps5 cok istiyorum

Hayır nromal ilan kalkarsa Slim kalkmazsa normal normal olursa CFI 1200'a 2 sene garantili.

Tavsiyen için teşekkür ederim ama dusunmuyorum ya PC yukseltmek PS5 cok istiyorum.

@efelannister sen bilirsin bari Amazon'dan al benim gibi bir hafta icinde hevesin kacarsa iade edersin paran yanmaz bende hevesi alip iade ettim yazdığım gibi.

Elinde bir PC olduğu için PS5 almak tabii ki mantıklı. Hem Xbox hem de PC'ye gerek yok PS alarak exclusive oyunları oynayabilmiş olursun. Takası yapmanı öneririm

Elinde bir PC olduğu için PS5 almak tabii ki mantıklı. Hem Xbox hem de PC'ye gerek yok PS alarak exclusive oyunları oynayabilmiş olursun. Takası yapmanı öneririm
Evet PC xb aynı yere denk geliyor ama elinde PC varsa exclusive leri oynamak için PS alırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı