Xbox kolu önerisi

Bütçe
1200

Hamza N

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600x Asus Rtx 3070 16gb ram Ddr5 Gskill Gigabyte a620m H 650 watt psu
Merhaba arkadaşlar. Oyun kolu alacağım ama yüksek bütçem yok Xbox veya orijinal PS kolu almak için. Ben de bunu buldum. Videolu incelemesine baktım, güzel duruyor. Yorumlarda da övüyorlar. Alan, deneyen var mı? Denemediyseniz bile sizce nasıl?

Merhaba arkadaşlar. Oyun kolu alacağım ama yüksek bütçem yok Xbox veya orijinal PS kolu almak için. Ben de bunu buldum. Videolu incelemesine baktım, güzel duruyor. Yorumlarda da övüyorlar. Alan, deneyen var mı? Denemediyseniz bile sizce nasıl?
Hocam bunu çok aradınız mı? Hepu Premium nasıl marka Allah aşkına Hepsiburada Premium gibi?

@Peter B. Parker, Claw's kolunun tüm alternatifleri piyasada kalmadı, mecburen öneriyoruz artık. :D Stick kalitesi olarak iyi olmayan bir gamepad ama başka çare yok anlaşılan. Güzel öneriler, ben de bunları öneririm.

@Peter B. Parker, claw's kolunun tüm alternatifleri piyasada kalmadı, mecburen öneriyoruz artık. :D stick kalitesi olarak iyi olmayan bir gamepad ama başka çare yok anlaşılan. Güzel öneriler, ben de bunları öneririm.

Aynen öyle. Secuzinin stoğu yok, Force uçtu gitti zaten. Tegeneria Lite kullanıyorum. Tek sorun kablolu olması. Claws'ı arkadaşım kullanıyor. O da memnun.

@Peter B. Parker, Claw's koldan bir ben memnun değilim galiba. Bir eksiklik ve stick tarafında bir kalitesi eksikliği var. Bir süre sonra direkt içerisini açarak inceleyeceğiz. Force şu an fiyat olarak düşürseler çok satacaklar ama asla 2.000 TL'ye değecek bir kol değil.

Thunderobot G30S TE, Secuzi gibi kollar bitti, alternatifsiz kaldık. Yeni bir kan lazım kol modellerine.

@Peter B. Parker, Claw's koldan bir ben memnun değilim galiba. Bir eksiklik ve stick tarafında bir kalitesi eksikliği var. Bir süre sonra direkt içerisini açarak inceleyeceğiz. Force şu an fiyat olarak düşürseler çok satacaklar ama asla 2.000 TL'ye değecek bir kol değil.

Thunderobot G30S TE, Secuzi gibi kollar bitti, alternatifsiz kaldık. Yeni bir kan lazım kol modellerine.

2000'e bu alınabilir.

@Peter B. Parker, claw's koldan bir ben memnun değilim galiba. Bir eksiklik ve stick tarafında bir kalitesi eksikliği var. Bir süre sonra direkt içerisini açarak inceleyeceğiz. Force şu an fiyat olarak düşürseler çok satacaklar ama asla 2.000 TL'ye değecek bir kol değil.

Thunderobot G30s te, secuzi gibi kollar bitti, alternatifsiz kaldık. Yeni bir kan lazım kol modellerine.

Thunderobotun stoğunu bittiğini bile bilmiyordum. Ne hızlı bitmiş. Harbiden şöyle 1000 liraya yakın sağlam bir kol çıkması gerek.

@wfezilla, hocam dediğim gibi 2000 TL bandında alternatifler var. Bizim ihtiyacımız olan daha düşük bütçelere önerebileceğimiz bir gamepad.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı