Xbox kolu vs DualSense

Bütçe
5k

fransand

Decapat
Daha fazla  
Merhaba gamepad alacağım ama çok kararsiz kaldim Xbox mi DualSense mi alsam diye. Aralarinda 2.5k fiyat farki var. Şu ana kadar sadece DualSense kullandim. Xbox koluna alisabilir miyim bilmiyorum, öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox koluna alışması kolay ama alışamam derseniz GameSir tarantula Pro en iyi seçenek PS düzeninde, 500 lira daha az vereyim Xbox düzeni olsun derseniz de GameSir Cyclone 2, PC için alabileceğiniz en mantıklı seçenekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam kolu bilgisayarda kullanacaksınız Xbox kolu öneririm bağlandığınız gibi direkt çalışır fakat DualSense her oyunda bağlanmayabiliyor bazı programlar ile hallediliyor bana sorarsanız uğraşmamak adına Xbox kolu alırdım.

PC'de duelsense'nin 1,2 oyun dışında teknoloji olarak hiçbir artısı yok onun dışında ergonomi olarak Xbox çok çok iyi bana göre kalite bakımındanda Xbox daha önde PC'de kullanım olarak destek olarak Xbox daha iyi PS el oturuşuna daha yatkın isen duelsense daha gönlüne yatar ama Xbox'a alışınca duelsense bile kötü geliyor tercih senin arılarını eksilerini söyledim tarafsızca.

Kötü garanti deneyimi ve stick drift yapan kollar alıp gereksiz ötv ödemek istiyorsan xbox ve dualsense bakabilirsin. PC için en iyi deneyimi arıyorsan attığım cihaz en iyi seçenektir. Takıldığın bir nokta olursa yardımcı olabilirim.

Xbox koluna alışması kolay ama alışamam derseniz GameSir tarantula Pro en iyi seçenek PS düzeninde, 500 lira daha az vereyim Xbox düzeni olsun derseniz de GameSir Cyclone 2, PC için alabileceğiniz en mantıklı seçenekler.

Bir FIFA oyuncusu için bu kadar yüksek fiyatlı bir Gamepad'e gerek var mı sizce? Yoksa daha uyguna bir ürün mü almalıyım öneriniz nedir?

Kötü garanti deneyimi ve stick drift yapan kollar alıp gereksiz ötv ödemek istiyorsan xbox ve dualsense bakabilirsin. PC için en iyi deneyimi arıyorsan attığım cihaz en iyi seçenektir. Takıldığın bir nokta olursa yardımcı olabilirim.
Ailem onerdiginiz kollari alamama izin vermez uzgunum

PC'de duelsense'nin 1,2 oyun dışında teknoloji olarak hiçbir artısı yok onun dışında ergonomi olarak Xbox çok çok iyi bana göre kalite bakımındanda Xbox daha önde PC'de kullanım olarak destek olarak Xbox daha iyi PS el oturuşuna daha yatkın isen duelsense daha gönlüne yatar ama Xbox'a alışınca duelsense bile kötü geliyor tercih senin arılarını eksilerini söyledim tarafsızca.
Hic xbox kullanmadigim icin alisabilir miyim alişamaz miyim emin olamiyorum
Bu yuzden eminde olamiyorum

Hiç Xbox kullanmadigim icin alisabilir miyim alişamaz miyim emin olamiyorum
Bu yuzden eminde olamiyorum.

Son düzenleme:
Ailem onerdiginiz kollari alamama izin vermez uzgunum
Hocam eğer ikna edebilirseniz edin, paranıza yazık olmasın. Dualsense tarzı isterseniz gene gamesirün tarantula pro modeline bakınız, emin olun bu kollara vereceğiniz paraya değmez. Sorunları garanti veya marka güvenilirliği ileyse ikisinde de hem gizala hem amazon hem de gamesir diğer 3. parti kol satıcılarından daha güvenilirler. Hatta bazı durumlarda xbox ve sonynin de önünde gösterilen bir firma. Tabi ailenizi de anlayabiliyorum daha önce duymadıkları markalar onlara da güvenli gelmiyordur, özellikle benimki gibi bir aileniz varsa almanız zor lakin dediğim gibi şansınızı ikna konusunda deneyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı