Xbox konsola PC Xbox hesabı bağlanınca oyunlar gelir mi?

Doruk Yüksel

Hectopat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
57
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Xbox Series X konsol almayı düşünüyorum. Benim PC de işte mesela Forza Horizon 4 var. Ben konsola bu PCdeki Xbox hesabımı bağlasam oyun konsola gelir mi? (oyuna Steam'den sahibim)
 
İki cihaz için Ultimate yapmak gerekir. PC hesabı konsolda geçerli olmaz. Ultimate'e yükseltirseniz olur. Steam oyunları ayrı. Steam'de geçerli olur.
 
Oyuna Microsoft Store üzerinden sahip olsaydınız hem konsolda hem de bilgisayarda sahip olacaktınız. Steam üzerinden alınanda bu geçerli değil diye biliyorum, olmayacaktır yani. Çünkü Steamde Sea of Thieves oyununa sahibim Xbox'ta bu oyun görünmüyor kütüphanemde.
 
Oyuna Microsoft Store üzerinden sahip olsaydınız hem konsolda hem de bilgisayarda sahip olacaktınız. Steam üzerinden alınanda bu geçerli değil diye biliyorum olmayacaktır yani. Çünkü Steam'de Sea of Thieves oyununa sahibim Xbox'ta bu oyun görünmüyor kütüphanemde.

Microsoft Store'dan alınca da olmuyor Xbox da aldığım oyunları PC üzerinden oynayamıyorum.
 
Olmaz zaten. Konsol ve PC için Ultimate yapmak gerekir.
 
Microsoft Store'dan alınca da olmuyor Xbox da aldığım oyunları PC üzerinden oynayamıyorum.
Her oyunda olmuyor zaten. Microsoft Store'a girdiğinizde oyunun bilgilerinde böyle yazıyorsa oluyor.
Ekran Alıntısı23.PNG

Olmaz zaten. Konsol ve PC için Ultimate yapmak gerekir.
Aga olayın üyelikle falan bir alakası yok hala ultimate yapmak gerekir diyorsun. Tamam Ultimate üyelik varsa hem konsolda hem bilgisayarda oyunları oynayabilir fakat oyunu Microsoft Store'dan satın almış olsaydı oyunun bilgilerinde yukarıda attığım gibi bir ibare varsa hem konsolda hem de bilgisayarda oynayabiliyorsun, denenmiştir.
 
Her oyunda olmuyor zaten. Microsoft Store'a girdiğinizde oyunun bilgilerinde böyle yazıyorsa oluyor. Eki Görüntüle 1101596

Aga olayın üyelikle falan bir alakası yok hala Ultimate yapmak gerekir diyorsun. Tamam Ultimate üyelik varsa hem konsolda hem bilgisayarda oyunları oynayabilir fakat oyunu Microsoft Store'dan satın almış olsaydı oyunun bilgilerinde yukarıda attığım gibi bir ibare varsa hem konsolda hem de bilgisayarda oynayabiliyorsun, denenmiştir.
Microsoft'a ait olan oyun satın alırsa evet PC'de ve konsalda olur. Gamepass ise olmaz. Gamepass Ultimate gerekiyor. Burada yanlış falan yok. Steam ise zaten ayrı bir platform. Burada da anlaşılmayan bir şey yok aga. Hem PC'de hem konsolda Gamepass kullanmak için Ultimate şarttır.
 
Hmm peki anladım o zaman ben oyunu konsoldan da satın aldım diyelim PC hesabımı bağlasam arabalarım levelim falan orayada gelir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı