Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an Xbox kullanıyorum kolu iyi gibi yeni aldım henüz tam alışamadım ama Xbox kolu iyidir, tabii başkalarına da bakabilirsiniz bolca kol incelemesi vardır internette.
Yaklaşık 4 aydır cihazı kullanıyorum. Cihazı Teknosa üzerinden 630 TL gibi bir fiyata satın almıştım. Şu anda 650-700 civarına bulunabiliyor. Şimdi incelemeye geçebiliriz. Kol sert plastik bir malzeme ile yapılmış, daha önce Xbox 360 kontrolcusü kullanan biri olarak bana biraz garip geldi ancak...
Bende eski Xbox 360 Controlleri var 5 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi daha. Yeni nesillerinin de deneme fırsatım oldu ve çok çok daha iyiler Xbox kontrolcüleri gerçekten PC'de oyun oynamak için bire bir. DualShock 4'üm olmasına rağmen hala Xbox kullanıyorum PC'de.
Set dediğiniz kısmı anlamadım ama ben kendimden örnek vereyim.
Elimde Monitör, konsol, HDMI, 1 adet xbox orijinal kontrolcüsü var. Monitöre HDMI'yı takıp gerekli fişleri xbox'a takınca görüntüyü direkt televizyon ve monitöre aktarıyor. Alacağınız konsolda güç kabloları ve kumandaları olmaları yeterde artar. HDMI artık kolaylıkla bulunabiliyor.