Xbox mı? PC mi?

332655

Hectopat
Selam arkadaşlar elimde 6000 TL'ye yakın bir para var ve bu parayla ne almalıyım bilmiyorum. Hiç konsol kullanmadım hep bilgisayar kullandım ama yeni zamanda çıkan Xbox'lar olduğu için kafam karıştı sizce konsol mu yoksa PC mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonra da aman efendim sürücüymüş aman efendim Coil Whine’mış. Biz 7 yıl arkamıza yaslanarak oyun oynarken siz sorunlarla uğraşırsınız.
Boş yapacak başka konu bulamadın mı?
Tüm bu vergilere rağmen konsol fiyatları o kadar iyi ki sizin 5400₺ye toplayacağınız PC 2-3 yıl sonra 1080P oyun açmayacak 720P ye ineceksiniz. Tüm bu vergilere rağmen(ki ben artık tepkiler sebepiyle verginin %20'ye düşeceğini düşünüyorum)iyice konsol öne geçecek fiyat açısından.
Evet evet kesin tepkiler artınca kesin düşer, bak şu an düştü vergiler bak bak %20 sana bakıyor.

Artı -1 Eksi
Kendi yaptığınız şeyi çok güzel tanımladınız.
Senin gibi insanlara cevap yazmamak lazım, he deyip geçmek lazım. CW tüm sistemlerde mi oluyor? Ee ona bakarsan PSU patlayabilir almayalım sistem? RX570 Isınıyor almayalım o zaman? Sürücüleri sorunlu almayalım o zaman? Fiyatları pahalı almayalım o zaman? 1080p'de çöp performans sunuyor, almayalım o zaman? Bu bütçede cillop gibi 1660 Super Sistem dizilirken, Photoshop'unu kullanırken, Render alırken, ders çalışırken, YT'ye video atarken sen konsolda möğm möğm bakarsın ekrana.

Artı -1 Eksi
Senin gibi insanlara cevap yazmamak lazım, he deyip geçmek lazım. CW tüm sistemlerde mi oluyor? Ee ona bakarsan PSU patlayabilir almayalım sistem? RX570 Isınıyor almayalım o zaman? Sürücüleri sorunlu almayalım o zaman? Fiyatları pahalı almayalım o zaman? 1080p'de çöp performans sunuyor, almayalım o zaman? Bu bütçede cillop gibi 1660 Super Sistem dizilirken, Photoshop'unu kullanırken, Render alırken, ders çalışırken, YT'ye video atarken sen konsolda möğm möğm bakarsın ekrana.
1660S ile 7 sene sonra 480P oyun oynarsın. Series S kullanırken sabit FPS ile keyif yaparım. Sadece oyun anlamında ve bu bütçede konsol çok daha uzun ömürlü. Ben bilgisayar almayın demiyorum, bu bütçede sadece oyun için alınmaz diyorum.
1660S “cillop” gibi sistemi 7 sene kullan da göreyim. Her bilgisayarda sorun olur demiyorum, sen düz “Konsol alınmaz.” demişsin. Ve dediğim de doğru, PC’de sorun yaşama ihtimali konsola göre fazla. Ben neden ergenlere cevap yazıyorum ki?

Aynı muhabbetler PS3 ve 360 çıkınca da vardı, PS4 ve One/x çıkınca da oldu. PS6 çıksın onda da olacak. Şuan çıkan konsolların muadili RTX 2070'li sistem. 300 dolara sadece ekran kartı almak yerine gayet de mantıklı hareket olur. Ama illa ki bilgisayara ihtiyaç olacak. Kişisel tercih meselesi. Bu kadar sıcak temaslı atışmalara gerek yoktu.

Eğer PS4 RDR'yi MW19'u o ayarlarda akıcı bir şekilde oynatabiliyorsa, zamanının GTX 1060'lı sistemlerinden 3 gömlek daha üstündür. Oyun konusunda diğer nesil çıkana kadar bütün oyunları oynama garantisi veriyor konsollar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı