XBOX mı, PS4 mü?

firkaoon

Kilopat
Arkadaşlar ben Xbox One, Xbox 360 (aralarındaki farkı pek bilmiyorum ) ya da PS4 almayı düşünüyorum. Xbox almak istememin sebepleri şunlar; (bu maddeleri doğru anlamış mıyım veya bir yanlışlık varsa söylerseniz sevinirim)
  1. Game Pass ile bol oyun keyfi yanlış anlamadıysam aylık belirli bir ücret ödeyip onlarca oyunu üyeliğim bitme süresince dilediğim gibi oynamak.
  2. Görünümü gerçekten hoş
  3. Move'u deneme şansım oldu gördüğüm kadarıyla (kinect denemedim)Kinect, Move'dan çok daha iyi görünüyor.

PS4 almak istememin sebepleri;
  1. EXCLUİSİVE oyunlar
  2. Online için ek ücret ödememe ayrıcalığı

Xbox üyeliklerinden bahsederseniz sevinirim.
PS4 üyeliklerinden bahsederseniz sevinirim (özellikle edinebileceğim oyunlar ve sürelerinden).

Not: Bir arkadaşımda iki platformunda hesapları var yani ucuz fiyata edineceğim iki hesabı da.

Son düzenleyen: Moderatör:

1- Ps4 Online için ek ücret var
2- Xbox’ta EA access de var game pass gibi bir üyelik sistemi

Xbox alıcaksan en azından Xbox One S eğer bütçen varsa Xbox One X almalısın bu zamandan sonra Xbox One alınmaz. Ps4 alıcaksan pro modeli almalısın çünkü Xbox One S ve Ps4 pro da 4K upscale özelliği var. Xbox One S ile Ps4 hemen hemen aynı fiyattalar bu ikisi arasında Xbox One S daha iyi bir seçim.

Bende PS3 varken elime onlarca Uncharted geldi gecti, Last of Us geldi gecti... Ama takip oynamadim. Cunku bana hitap eden bir oyun degil. Eglenmiyordum. Gran Turismo 6 denedim. Hic simulasyon degil. NFS Shift ona bin basar. Beni ceken hic exclusive oyun yoktu. Sattim. Xbox One aldim. Simdi sebebine gelelim;

1-) FORZA

Bu oyun icin cildiriyorum. Kafayi yedim ya. Simdi kardeslik yapacak birini ariyorum. Boyle bir oyun yok. Cok akici geldi bana. Gran Turismo oynarken sanki atari oynuyormusum gibi. Ve Forza'dan baska oynamak icin cildirdigim oyun yok.

Sende benim gibi bak olaya. Senin kalbinde Kratos'mu var? Yoksa Ellie'mi? Onlar varsa zaten onceden cevabin belli. "...Ve Tanri senin kaderine silinemez bir sekilde "PS4" yazdi "

Hem One X hemde PS4 Pro kullanıcısıyım.

Donanım: Xbox One X
Yazılım: Xbox One X
Game pad: Xbox One X
Dijital servisler: Xbox One X (EA Access, Gamepass)
Geriye uyumluluk: Xbox One X
Fiyat: Xbox One X
Exclusive oyunlar: PS4 Pro

Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım

Exclusive oyun diyorlar da 20 saatlik bir oyun için 300 lira verecek kadar paranız varsa 1080Tİ'li sistem dizin yani.
Hocam bayağı açıklayıcı oldu. Bende kararsızdım. Teşekkür ederim.

Dostum ek ücret ödüyorsun o sadece Playstation 3 e mahsus.

Bende kardeşlik yapmak istiyorum.Ama detayları filan nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…