XBOX mı, PS4 mü?

firkaoon

Kilopat
Arkadaşlar ben Xbox One, Xbox 360 (aralarındaki farkı pek bilmiyorum :D) ya da PS4 almayı düşünüyorum. Xbox almak istememin sebepleri şunlar; (bu maddeleri doğru anlamış mıyım veya bir yanlışlık varsa söylerseniz sevinirim)
  1. Game Pass ile bol oyun keyfi yanlış anlamadıysam aylık belirli bir ücret ödeyip onlarca oyunu üyeliğim bitme süresince dilediğim gibi oynamak.
  2. Görünümü gerçekten hoş
  3. Move'u deneme şansım oldu gördüğüm kadarıyla (kinect denemedim)Kinect, Move'dan çok daha iyi görünüyor.

PS4 almak istememin sebepleri;
  1. EXCLUİSİVE oyunlar
  2. Online için ek ücret ödememe ayrıcalığı

Xbox üyeliklerinden bahsederseniz sevinirim.
PS4 üyeliklerinden bahsederseniz sevinirim (özellikle edinebileceğim oyunlar ve sürelerinden).

Not: Bir arkadaşımda iki platformunda hesapları var yani ucuz fiyata edineceğim iki hesabı da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps2, ps3, ps4, xbox 360 ve en son xbox one s konsolları oldu yazdığım sıra ile elime geçtiler. Xbox one s konsolumu 2 gün önce sattım neden sattım pc toplamak istedim ama sanırım yanlış yaptım. Her neyse uzatmayalım, online üyelikler pass abonelikleri ücretli iki taraftada, çoğu insan bildiğinden değil sadece fanatik olduğundan direk ps4 al xbox ne der... Ama xbox kolu eline değmemiştir belkide. İki konsoluda yeterince kullanmış biri olarak yazıyorum, ikiside sizi tatmin eder sakın xbox'ın ps ten alta kalır olduğunu düşünmeyin İnternette tonla ikinci el oyun var aldım sattım oynadım Bi eksikliğini görmedim. Ps4 te özel oyun olarak tek sevdiğim god of war serisi başka özel oyun benim ilgimi çekmiyor oynadığım tüm oyunlar iki konsol içinde çıkıyor. Ama öyle bir seri varki xbox ta eğer oynamadıysanız videolarını izleyin oynayanlara konuşun, Forza serisi hele forza horizon 4 böyle baçka bir oyun bilmiyorum, doğası, oynanışı arabaları herşeyi ayrı güzel eğer yarış oyunları vs seviyorsanız xbox one s doğru karar, 4k oynatma desteği var video film vs izlerseniz yine xbox one s, sıfır fiyatlarına bakarsanız yine xbox one s, gold üyelere verilen ücretsiz oyunların kalitesine bakarsanız yine xbox one s kısacası xbox one s alın. Ben sattım dediğim gibi pc toplamak için kaynak oluşturun diye, yoksa kesinlikle satmazdım.

XBOX
+Daha iyi donanim
+Gamepass ve EA Access ile ucuz oyunlar
+Daha rahat kol
-Forza disinda duzgun ozel oyunlari olmamasi
-Turkiye'de PS4 kadar yaygin olmamasi
-Daha pahali cevrimici uyelik fiyati (Aylik 60 TL, Yillik 440 TL)

PS4
+Cok daha kaliteli ve hatirlanabilir ozel oyunlar
+TR piyasasinda yaygin oldugu icin ucuza 2. el kutulu oyunlar
+Oyunlar icin Turkce metin, altyazi ve dublaj destegi
+Daha ucuz cevrimici uyelik fiyati (Aylik 24 TL, Yillik 180 TL)
-Daha dusuk donanim
-XBOX gibi ucuz oyun uyelikleri yok
-Kolunun, rakibininki kadar rahat olmamasi

Bu tablodan kararini verirsin. Eger yaris oyunlarini ve yuksek performansi seviyorsan XBOX ONE S ya da X, kaliteli ozel oyunlari ve ucuz cevrimici deneyim icin PS4 SLIM ya da PRO almani oneririm.
Digerlerini alacak durumun varsa XBOX 360 ya da PS3 almani onermem.

Knk Şimdi Xbox One S de Üyelik e indirim geldi 45 tl Ultimate Üye Olabiliyorsun Üyelik avantajları şu konsolda 261 oyun üyelikle bedava EA accsess de ise ayda 13 tl di galiba sana xbox one x öneririm oyunlar ucuz olabilir yüksekte karışamam buna ama ps4 de ayda 30 tl 2 oyun ve paralı oyunlar online oynanabiliyor sana bunu öneririm link bu fırsatın varken al bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı