Ps2, ps3, ps4, xbox 360 ve en son xbox one s konsolları oldu yazdığım sıra ile elime geçtiler. Xbox one s konsolumu 2 gün önce sattım neden sattım pc toplamak istedim ama sanırım yanlış yaptım. Her neyse uzatmayalım, online üyelikler pass abonelikleri ücretli iki taraftada, çoğu insan bildiğinden değil sadece fanatik olduğundan direk ps4 al xbox ne der... Ama xbox kolu eline değmemiştir belkide. İki konsoluda yeterince kullanmış biri olarak yazıyorum, ikiside sizi tatmin eder sakın xbox'ın ps ten alta kalır olduğunu düşünmeyin İnternette tonla ikinci el oyun var aldım sattım oynadım Bi eksikliğini görmedim. Ps4 te özel oyun olarak tek sevdiğim god of war serisi başka özel oyun benim ilgimi çekmiyor oynadığım tüm oyunlar iki konsol içinde çıkıyor. Ama öyle bir seri varki xbox ta eğer oynamadıysanız videolarını izleyin oynayanlara konuşun, Forza serisi hele forza horizon 4 böyle baçka bir oyun bilmiyorum, doğası, oynanışı arabaları herşeyi ayrı güzel eğer yarış oyunları vs seviyorsanız xbox one s doğru karar, 4k oynatma desteği var video film vs izlerseniz yine xbox one s, sıfır fiyatlarına bakarsanız yine xbox one s, gold üyelere verilen ücretsiz oyunların kalitesine bakarsanız yine xbox one s kısacası xbox one s alın. Ben sattım dediğim gibi pc toplamak için kaynak oluşturun diye, yoksa kesinlikle satmazdım.