XBOX ONE Gamepad (Kumanda) İncelemesi

5 vites size ulaşmaya çalışıyorum.

ÖNEMLİ LÜTFEN DİKKATE AL
Hocam aynı sizin gibi bende içinde para olmayan ininal kartı denedim ve sorunsuz bir şekilde satın aldı. Siz parayı nerden ödediniz. Başıma bi sorun açılırmı ne yapmam gerek

Abdullah Enes, ben ininal kart ile almadım. Mağazada stoklarda yoktu bende nakit parayı görevliye verdim, o da bana makbuz kesti ve siparişi verdi. Sipariş mağazaya ulaşınca bana telefon ile haber ettiler, ben de gidip aldım. [emoji5] Parasız ininal ile ödemeyi nasıl aldılar bilmiyorum ama iptal edebilirler.

Abi sana ulaşmaya çalışıyorum. Bende ininal kartı sadece denemek için( içinde 2 tl vardı) uygulama içi satın alı
yok abi ben senin başka bi göderini gördüm orda demişsinki NFS oyununu aldım ve oyun beleşe mi geldi vs. Bende yaptım benimki de sorunsuz bi şekilde aldı ama hiçbi yerden para kesilmemiş

Bende Vatan Bilgisayar'dan kumandayı ininal ile aldın sandım. [emoji3] Merak etme sorun falan çıkmaz ama oyunu indiremiyorsun. Ben şahsen oyunu indiremedim, download seçeneği çıkmadı.
yok işte sıkıntı da burda başlıyor. Bana oyun içi parasını verdi bende çatır çutur harcadım. Fakat ne bi bildirim ne bişey umarım başıma bela almam sadece yeterli bakiye yok yazısı için almayı denedim ama çat diye geldi

Teşekkür ederim. [emoji5] Wirelles alıcısını daha almadım, zaten oyun oynayacak vaktim olmuyor. Adaptörü alman şart yoksa kablo ile kullanmak zorundasın.
Güzel inceleme olmuş elinize sağlık Bu kumandadan bende alıcam ancak, içerisinden kablo çıkmıyor sanırım herhangi bir USB'li telefon şarj cihazıyla bağlasam sorun olur mu. Bir de bunun adaptörlü olanını bulamadım, internette araştırıyorum adamlar 600 lira fiyat biçmiş yok artık yani [emoji15]

Bir sorum daha olacak, kumandayı aldık diyelim, daha sonra ayriyeten adaptör nasıl bulucaz ayrı satan bir yer yok sanırım.

Uygun fiyata bulabildiğim ürünler bunlar, fiyatları nasıl sizce, adaptörlü olarak almaya 280 lira değer mi?

Microsoft Xbox One Controller + Pc Cable + 24 Ay Garanti GittiGidiyor'da 257563124

Xbox One Joystick Kol Ve Pc Wireless Receiver Aparati Ile Beraber GittiGidiyor'da 251881407

Son düzenleme:
Ben sadece kumandaya yanlış hatırlamıyorsam Vatan Bilgisayar'da 259 TL vermiştim. Alıcısını da ayrı fiyata, ayrı kutuda satıyorlardı, ona da 140 TL istiyorlardı. Kablo ile kullanacaksanız dediğim gibi ben Samsung şarj aletinin kablosunu kullanarak oynuyorum siz de oynayabilirsiniz. Paylaştığınız linkte alıcısı ile birlikte 280 TL istemesi bana göre normal gibi gelmedi.

Ben de yarım saat önce konu açtım oyun ekipmanları bölümüne, yorumunuz için teşekkür ederim. Kablosuz alıcı çok pahalı, kablo ile kullanmak da işkence gibi geliyor. Kulaklık kablolu, klavye kablolu, mouse kablolu her yer kablo oldu bari oyun kumandasında kablo olmasın istiyorum. Xbox One S kumanda alıp, bir de bluetooth alıcı almayı planlıyorum. Bakalım açtığım konudaki yorumlara göre kararımı şekillendireceğim

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama babam sağolsun Almanya'dan aldı bana ama benim kutunun içinden wireless ile oynanması için aparatı da çıktı içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…